• FrökenW

    Förnedringshippa?!

    Men denna fixering vid att man ska pussa folk till höger och vänster? Jag pussar bara min pojkvän på munnen, samt eventuella framtida barn. Basta. Skulle någon försöka sig på något annat får de en smäll, det handlar i min mening om en rejäl kränkning. Att andra brudar tycker det är helt okej är en annan sak, det har jag naturligtvis inga problem med, men det måste väl ändå vara deras val och inte deras väninnors?

    Jag kommer också vägra alla typer av förnedring på min eventuella hippa, en tiara och slöja går väl för sig det får räcka. Annars är jag heller utan. Försök prata med tärnorna igen, sätt er ner i lugn och ro och tala om exakt hur obehaglig du tycker tanken på sådana här saker är. Att människor är annorlunda och att detta faktiskt skulle förstöra hela dagen och en del av bröllopsplaneringen för dig. Anklaga inte men var tydlig, det kan ju vara så att de tagit dina protester som 'sådant man ska göra'. Förklara att ditt liv inte är en film och din möhippa ett firande av er vänskap, inte ett en chans att skämma ut dig för deras eget höga nöjes skull. 
     
    Lyssnar inte den ena, prata med den andra, och om ingen av dem lyssnar så försök med någon annan kompis som kanske har förmåga att säga ifrån. Respekterar de dessutom inte dina önskningar och farhågor när du lägger fram dem så hade jag nog funderat på om de är lämpliga tärnor.  

    Har du kanske något arbete eller några uppdrag som kan rädda dig i värsta fall? Eller din blivande make? Pojkvännens bror hade några kompisar som var sugna på sådant men han är lärare och förklarade att det inte var lämpligt att bli full och klä ut sig på stan där hans elever kunde se honom. Det förståd och accepterade även de lite långsammare i sällskapet, så han fick som han ville med bastu, lazerdome och pubrunda. 

Svar på tråden Förnedringshippa?!