Inlägg från: FrökenErika |Visa alla inlägg
  • FrökenErika

    Hur mycket umgås ni med era familjer?

    Jag och min man är hemma hos mina föräldrar varje dag, på riktigt, jag överdriver inte. (Dom bor på gård med mycket att fixa, och min pappa är sjuk, så det är inte att jag har problem med att "kapa navelsträngen"!Flört)


     


    Och vi är hemma hos hans föräldrar kanske, en gång i veckan? Ibland två, om man är över på en fika nån gång.


     


    Mina föräldrar och hans föräldrar har aldrig träffats utan att vi är med, och när jag tänker efter så har dom nog under hela tiden vi varit tillsammans, ca 8 ½ år, träffats två gånger. Och då räknar jag även på bröllopet.


     


    Det är inte det att dom inte gillar varandra, eller att dom inte har något gemensamt, eller att dom bor långt ifrån varandra. Dom ser helt enkelt ingen anledning till det. Hade inte jag och min man blivit ihop, hade dom aldrig kommit på tanken att bjuda över varandra på fika eller äta middag tillsammans, så egentligen har dom ju inte det nu heller. Får vi barn i framtiden kommer dom ju automatiskt ses mer, och det kommer säkerligen bli trevligt, men det är ingen kontakt dom saknar idag.


     


    Hade det varit så att det ena paret önskade umgås, men det andra inte ville det, så hade jag nog varit lite besviken på parten som inte ville. Men nu är ju alla liksom nöjda med hur det är, så det finns ingen anledning att skapa ett problem som inte finns känner jag.

Svar på tråden Hur mycket umgås ni med era familjer?