• gotte

    Hur mycket umgås ni med era familjer?

    Varför sårar det dig? Varför är självklart att era föräldrar ska umgås med varandra? De är ju inte de som ska gifta sig med varandra och de har ju inte valt att lära känna varandra?

    Min fästmans föräldrar och mina föräldrar har nästan aldrig träffats utan att vi har varit med. Det har hänt nån enstaka gång, men är absolut inget jag förväntar mig att de ska göra. Om jag tittar på den äldre generationen i min släkt så umgås inte heller mina mor-/farföräldrar med varandra utöver det som sker i samband  med att de träffas hos mina föräldrar. Jag kan inte komma på någon i min närhet där svärföräldrarna umgås utan barnen närvarande. Umgås dina mor- och farföräldrar med varandra utan att dina föräldrar är med?

    Så länge de har de trevligt när de väl träffas så tycker jag att du ska vara glad. Svärföräldrar som inte kommer överens är inte kul har jag hört (jag är själv lyckligt förskonad från det). Om det känns väldigt jobbigt så kan du väl ta upp det med dina föräldrar och höra deras syn på saken. =)

Svar på tråden Hur mycket umgås ni med era familjer?