Inlägg från: bettansss |Visa alla inlägg
  • bettansss

    Feedback tack!

    Marie Malmö skrev 2014-02-02 14:44:57 följande:
    Måste du köpa nya underkläder? Det är möjligt att det bara är jag som tänker så, men det spelar väl ingen roll? Din man har väl sett dig i underkläder förr? Eller är det för att man känner sig finare i något nytt? Jag tänker i alla fall inte köpa nya för bröllopet skull.
    Nyfiken gul , nu fru skrev 2014-02-02 14:54:55 följande:
    för att klänningen ska sitta så bra som möjligt och för att slippa knasiga valkar och troskanter bör underkläderna vara anpassade till klänningen. 

    Och  nog tycker väl jag att köper man en brudklänning för x antal tusen så vill man nog ha lite fräscht o nytt på sig än rea-bh och trosor från 3-pack på ica.   Alla har inte spetstrosor från Ella May dagligen.  
    Det KAN ju bli bättre med specialunderkläder men det kan ju vara så att man inte behöver det. Min klänning sitter som smäck med helt vanliga underkläder (ska iofs ha en freebra men den äger jag sen innan så lägger inte det på bröllopsbudgeten). I övrigt har jag köpt ett par vita spetstrosor för typ 70 spänn som jag ska ha också så jag tycker nog att 600 låter lite i överkant om man nu har en tajt budget. Men det beror ju förstås på klänningstyp och vad man själv prioriterar :) 
  • bettansss
    Sassa84 skrev 2014-02-02 15:41:46 följande:
    Jag var inte helt säker på hur mycket jag skulle sätta på den posten så det fick bli som det blev. :) Fungerar freebra's bra? Jag har aldrig testat nån och funderar om dom verkligen är bra. Har sett i andra trådar att "vanliga" BHar utan axelband inte är så bra för att dom inte ger nån direkt stadga. Det var nån freebra-variant som starkt rekommenderades men som då kostade 579:- och jag vet inte om jag skulle behöva använda en sån nån mer gång än på bröllopet..
    Jag tycker att de funkar bra, jag var lite nervös första gången om de verkligen skulle sitta uppe ordentligt hela kvällen men det gjorde de. Jag köpte den där vanliga freebra för typ 300 kronor så det är ju ingen jättekostnad eftersom jag tänker att jag kan använda den fler gånger. Sen har jag små bröst, B-kupa, så jag behöver ju egentligen inte bh så mycket för stödet och stadgans skull, känns mest skönt att inte gå helt naken under.

    Dock sa hon där jag köpte den att man skulle gå upp en storlek när man köper freebra för de är små i storleken, bra att komma ihåg om man ska köpa :)  
Svar på tråden Feedback tack!