• Äldre 8 Feb 12:06
  3602 visningar
  12 svar
  12
  3602

  vad kan man önska sig?

  Vi kommer att önska oss bidrag till resan eftersom vi redan har levt tillsammans i över 10år. Vi behöver liksom inte så mycket grejor.

  Men vi kommer ha en liten önskelista till de som inte vill ge pengar/presentkort och kommer då önska oss fina vin/champagneglas som vi inte unna oss själv. Vi kommer önska en fin gryta och stekjärn. Sen har vi tallrikar från Ikea där det nu har tillkommit skålar så dessa kommer vi också önska.

 • Äldre 8 Feb 21:20
  #10
  Förälskade skrev 2014-02-08 21:08:25 följande:
  Problemet där är ju att i porslinsväg och annan köks/städ utrustning har vi. Så det är tyvärr bara dem stora sakerna som vi behöver. Men det blir nog ett önskelista på cervera när det kommer till stekpanna, grytor och knivar. Så får dem välja efter eget tycke , smak och ekonomi. Men det är lite smått irriterande att dem är så fixerade på presenter och inte själva bröllopet! Det är ju det som är det viktiga, LR har jag missat något?
  Jag tror inte det handlar om fixering utan att man ofta vill lägga lite mer på en bröllopspresent och då vill man gärna att det ska vara något som verkligen kommer att uppskattas. Så brukar jag känna iaf.
Svar på tråden vad kan man önska sig?