Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
 • Förälskade

  vad kan man önska sig?

  Jag får halvt panik över det med bröllopspresenter! Jag och min blivande behöver ett nytt hem då vi tänkte enkelt önska oss presentkort på IKEA så att alla kan ge valfri summa efter egen budget för liten som stor så gör det skillnad för oss då vi behöver köpa mkt nytt men inte har ekonomin till det. Men nu har ju frågan kommit om vad vi önskar oss (trotts att vi inte skickat ut inbjudningarna) och när vi svarar presentkort på IKEA verkar dem inte nöja sig med det utan vill ge något mer materiellt. Min blivandes familj kommer ge presenter efter stora summor som jag förstått det. Vad kan man önska sig? Vad önskar ni er? Detta är sååå svårt!!

 • Svar på tråden vad kan man önska sig?
 • Förälskade

  Visst är det! Ska man in på cervera och önska sig olika saker man inte prioriterar? Vi vill hellre ha bidrag till tv-rummet eller köket. Det finns en sak jag kan skriva upp om någon vill lägga dem pengarna och det är en kaffebryggare dem bra, kommer inte ihåg vad dem heter men den ligger väl på 1500 om jag inte minns fel.

 • Förälskade

  Problemet där är ju att i porslinsväg och annan köks/städ utrustning har vi. Så det är tyvärr bara dem stora sakerna som vi behöver. Men det blir nog ett önskelista på cervera när det kommer till stekpanna, grytor och knivar. Så får dem välja efter eget tycke , smak och ekonomi. Men det är lite smått irriterande att dem är så fixerade på presenter och inte själva bröllopet! Det är ju det som är det viktiga, LR har jag missat något?

 • Förälskade

  Js Fästmö skrev 2014-02-08 23:37:21 följande:Fast ni är ju lika fixerade vid presentkort. ;)Fixerade, inte riktigt men man vill ha svar på tal när dem frågar. Och här duger inte vårt svar :P

Svar på tråden vad kan man önska sig?