• Alyllyra

    Borde vi bjuda in henne till bröllopet?

    Jag tycker inte det verkar vara någon stor händelse. Men du har självklart rätt att känna som du känner, vi var ju inte där och kan inte veta hur det uppfattades.

    Jag tror dock att du ska försöka släppa det, för allas skull. Din sambo vill självklart bjuda sina vänner, och om det inte är en tjej som han uppenbart har haft något på gång med så borde han få göra det. Tänk dig den omvända situationen, att en kille som du är kompis med skulle ha betett sig lite "underligt" på fyllan. Som vänner kan man väl tillåta den andra ett snedtramp, eller hur?

    För att sätta lite perspektiv på det kan jag berätta att jag hade legat med killen som var toastmaster på vårt bröllop några gånger på fyllan innan jag blev tillsammans med min man. Det här visste både min man och toastmasterns sambo (tillika toastmadame) om, men det var ju flera år sedan och något vi lämnat bakom oss. Det kändes inte heller det minsta konstigt, han är en av mina närmaste vänner och det var helt självklart för både min man och mig att han skulle vara toastmaster.

Svar på tråden Borde vi bjuda in henne till bröllopet?