• SarahGustav

    Skövde/Skaraborgsbrudar

    Blivande frugann skrev 2014-02-25 12:33:14 följande:
    Det lutar mot att vi hoppar över efterrätten och ersätter den med tårta. Nattamaten har vi kvar. Det finns en mysig platsbyggd plats med grill utanför under tak, så den känns som en naturlig samligsplats framåt kvällen när man börjar bli lite hungrig. Men det sätter vi nog någon av våra gäster på att ha ansvaret för att ta fram och basa över. Men sen grillar man nog sin egen korv eller hamburgare. Vi gillar att umgås kring mat.

    Nej, frisören jobbar vanligtvis inte lördagar och det är ju semestertider så jag förstår. Vision har jag också fått tips om från fler. Vi skall väl inte ha samma dag du och jag bara för då är de säkert kört också. Haha!  
    Men de låter ju hur mysigt som helst! De tror jag kommer bli jättebra :)

    jaha vilken otur för dej, är ju tråkigt när det är nån man brukar gå till också, då känner man ju varandra lite :)
    Vi gifter oss 2 augusti så är det inte det datumet så är det fritt fram för dej ;D haha!
  • SarahGustav
    Blivande frugann skrev 2014-02-25 15:39:06 följande:
    Nej då är det inte du, men någon annan brud är det. Haha... 
    Fick jättebra förslag av min vanliga frisör, jättesnällt. Dessutom från någon som känner mig och vet vem som är bra på uppsättningar och smink. 
    haha vilken tur då ;D

    Men vad bra! Då är det bara för dej att komma på vem som är bäst och boka fort som bara den! :D Vilken datum va de ni gifter er? :) Har ni bestämt vilken catering ni tar än? :)
  • SarahGustav
    Ccc87 skrev 2014-02-26 07:05:48 följande:
    Vad skönt att ngn mer ska fixa hår/ make på Vision! Har också bokat in mig där! Vilket paket tog du Sarahgustav?
    Jag tog diamantpaketet eller vad hette det för 3500? Det var iaf det som det ingick hår, smink och nagelförlängning på :)
    VIlket paket tog du? :)
  • SarahGustav

    Jag måste ju bara berätta! Vi har bokat våran mini-moon resa nu :D
    Är så glad så jag tror jag spricker snart haha!
    Nu känns det verkligen att det är på riktigt när man bokat och betalt en resa som hör bröllopet till :)

  • SarahGustav
    Ccc87 skrev 2014-02-26 21:26:59 följande:
    Sarah , jag ska kanske köra det paketet men kanske mixa lite med silver och ta bort naglarna. Funderar på att göra dom innan! Vet ni hur ni vill ha håret?
    Ja det är också en bra idé !
    Njaa egentligen vet jag väl de...fast ändå så vet jag inte haha, veligast i världen idag ;)
    Nä men såhär är det, jag tycker det är jättefint med uppsatt hår också kanske nån fläta vid sidan typ....men jag verkligen hatar mina utstående öron...och då känner jag att ska jag ha en frisyr som är snygg men som jag känner mej obekväm i? Klänningen jag har köpt är inte superfin med hängande hår...så nu vet jag inte hur jag ska göra?

    Har du bestämt frisyr?
    Vad ska du ha för klänning? :)
  • SarahGustav
    Ccc87 skrev 2014-02-26 22:12:38 följande:
    Ja ska kolla vad det kostar att göra naglarna innan så får jag se lite:) jag vet nog också på ett ungefär. Jag ska ha en tubklänning med lite spets och pärlor och litet släp. Hur ser din ut? Eftersom klänningen är bar upptill ska jag nog ha ngn halvuppsättning. Mest nedsläppt men ändå lite uppsatt! Jag vill ha en mjuk frisyr, lockigt:) Du kanske också borde ha ngt halvuppsatt!? Så kanske du blir bekväm med öronen samtidigt som frisyren blir fin till klänningen! Beror ju på vilken typ av frisyr du vill ha iof. Men hade du haft uppsatt kunde man gjort det lite mjukt och dra ut lite hårtester fram. Jag har istället för litet huvud och är blond så på kort från långt håll blir inte håret rättvist om jag har för uppsatt. Särskilt inte i tubklänning:) och vill ju gärna få fina bröllopsbilder:) ( funkar visst inte när jag citerar)
    De låter jättefint! :)
    min är också en tubklänning, fast med lite typ blommor längst kanten upptill hela vägen runt  med en sten i varje blomma :) sen är det knappar bak i ryggen och en tyllkjol med massa lager tyll, så det lär inte behövas en underkjol :) Ja halvuppsatt är jättefint också, det kanske är något jag får fundera på :) Det är ju hur fint som helst med mjuka fina lockar!
    Det finns ju så mycket olika frisyrer att välja på så man blir ju nästna galen haha!
    Jo det är ju jätteviktigt med fina bröllopsbilder! Har ni kollat något på fotograf och så än? :) Har ni tänkt att ha några timmar eller heldag? :)
  • SarahGustav
    sanjagalic skrev 2014-03-04 13:00:38 följande:

    vart ska ni åka någonstans? :)

    själv bokade för rätt länge sen resa till Italien i 2 veckor (Rom & Venedig) så det ser jag verkligen fram emot!!


    Å vad spännande :D
    Vi ska också till Italien, fast "bara" Venedig i 4 dagar, så vi kommer bort lite efter bröllopet så vi inte bara kommer tillbaka till varadagen med en gång :)
    Sen ska vi åka på en karibien kryssning våren 2015 tänkte vi och då åka på vår riktiga smekmånad :)

    När åker ni till Italien? :)
  • SarahGustav
    Ccc87 skrev 2014-03-05 18:54:16 följande:
    Din klänning låter jätte fin! Tyll har jag också så klänningen kan stå av sig själv:) Vi har kikat runt lite men kände inte till så många men har prel. bokat Berit ABrahamsson. Har du bestämt fotograf?
    Tack :)! haha ja men de är så de ska vara! ;D ja men de blir väl bra, de är jättesvårt med fotograf :/ vi har turen att min lillasyster känner en kille som är mer "hobbyfotograf", han är hur duktig som helst och har fotat många bröllop och så förut, så han ska vara med oss nästan hela dagen så det blir perfekt!
  • SarahGustav
    sanjagalic skrev 2014-03-06 13:11:27 följande:
    Vi åker ungefär 1 vecka efter bröllopet. Vi fick inte ihop det jobbmässigt så fick bli en vecka senare. det blir itne en lika lång smekmånad för vår del. Vi va nämligen i Bali & Malaysia förra året i 3 veckor (där min käraste även friade till mig) så fick bli en lite "kortare" resa denna gång :)

    men karibien lät ju helt underbart!
    Hur lång har ni kommit ananrs i planeringen? vart ska ni gifta er och ha festen? :D
    Vad romantiskt att fria när man är utomlands :D!

    Ja vi har kommit ganska långt iaf, vi ska gifta oss i Säters kyrka och ha middagen/festen på karstorps konference, så vi har fått lite menyförslag och så som vi ska fundera över, men annars är det mesta bestämt där, fotograf är fixat och även frisör och mina kläder och skor....även min tärnas kläder är klart,...min blivande behöver vi fixa kläder och så till och även bestämma vilka ringar vi ska ha...
    Vi vet dock inte hur vi ska ta oss från kyrkan till festlokalen....men det ger sej :)

    Vart ska ni gifta er?
    Hur långt har ni kommit i planeringen??
  • SarahGustav
    Ccc87 skrev 2014-03-06 20:03:42 följande:
    Ja det gäller ju att känna lite folk. Vi ska faktiskt också ha en föredetta kollega som ska vara med och fota under hela dagen/kvällen. Hon är också hobbyfotograf men som du säger är ju kul att ha kort från hela dagen:) Du känner inte till ngn bra som kan sjunga?
    Ja men de är ju faktiskt det :) tycker det är kul att kunna ha fina bilder från ja allt egentligen så man har så mycket minnen som möjligt :) Perfekt när man känner någon!
    Vi ska ha en kille vi känner som ska sjunga på vårat bröllop, han sjunger jättefint :) Vill ni helst ha en tjej eller kille som sjunger? :)
Svar på tråden Skövde/Skaraborgsbrudar