• Janda

    Skövde/Skaraborgsbrudar

    Jag är också Skövdetjej och ska gifta mig 28 juni i år så vi planerar för fullt. Vi ska gifta oss borgerligt och ska ha både vigsel och fest vid Ljungstorps bygdegård. Förhoppningsvis blir det fint väder så att vi kan gifta oss på ängen i gröngräset😊. Jag jagar också cateringfirma. Vi ska ha buffé , någon som har tips på någon som de vet är bra? Söker också någon runt Skövde som gör fina/goda bröllopstårtor. Vad roligt att läsa om alla era planer.

  • Janda

    Jag har fortfarande inte hittat något ställe att beställa bröllopstårta i från. Vi har specifika önskemål om hur vi vill att tårtan ska se ut och behöver någon dom är duktig på att göra figurer i tex sugarpaste.

    Har tittat på Kerno tårtmakeri utanför Skövde som verkar syssla en del med sådant men när jag tittar på bilderna på hemsidan så blir jag lite tveksam, tårtorna ser inte jättefina ut. Dock svårt att veta om det är tårtorna som är så där eller om det är dåliga bilder.

    Har någon av er sett en tårta därifrån? Eller har ni tips på någon annan som hör fina tårtor som inre bara är klassiska med blommor i Skaraborg?

  • Janda
    Blivande frugann skrev 2014-05-15 16:31:55 följande:

    Hejsan! Jag har bl.a. fått tips om Sockersött  i Skövde. www.facebook.com/Sockersott har henne på Facebook nu och det har varit jättefina tårtor i sugerpaste, blommor och figurer. Kolla om det kan vara något för dig!

    Letar själv efter någon som kan göra cupcake-torn med tårta på toppen. Har ni tips?


    Tusen tack för ditt tips. Hon verkar göra riktigt fina tårtor! Ska kontakta henne.

    Lycka till med din cupcake-tårta!
  • Janda
    Annisen skrev 2014-05-19 10:33:39 följande:

    Hej på er!

    Tittar lite på catering till bröllopet (först 2015 men eftersom vi planerar på distans är det bäst att kika runt i tid och så kliar det i fingrarna :p). Vi vill catera en 3-rätters, har tittat på Köttex i Götene någon som har erfarenhet av dem? Några andra tips?


    Vi har beställt från Mattipset i Skara. Nu har jag inte gift mig ännu och vi ska ha buffé, men jag har hört väldigt gott om dem och de har varit kanon att ha att göra med. Dessutom har de fri leverans i hela Skaraborg och verkar väldigt anpassningsbara. Här är en länk www.mattipset.com/
  • Janda

    För mig är det exakt en månad kvar i dag. Ibland känns det som att jag har koll, ibland känns det lite ohanterligt.

    Vi har fått en del problem längs med vägen och en del har vi lyckats lösa, en del väntar vi fortfarande svar på.

    Har sista osa 1 juni och vi väntar fortfarande på några svar.

Svar på tråden Skövde/Skaraborgsbrudar