• teresiani

    Skövde/Skaraborgsbrudar

    Hej! Jag ska gifta mig i Skara domkyrka den  2 augusti i år :)  Festen blir i Lundsbrunns bygdegård, vi har hyrt museitåget så att vi åker ångtåg tillsammans med gästerna från Skara till Lundsbrunn. Klänningen syr min syster, och brudgummens kostym har precis kommit. Vi beställde den på suitopia.se, superfin blev den!

    Vi är fortfarande inte klara med vilken cateringfirma vi ska ha, men jag har tittat lite på Carinas kök och bar i Hällekis - är det någon som har någa erfarenheter därifrån? Det är svårt för mig att åka runt och kolla eftersom jag r bosatt i Solna men har familjen nere i Skaraborg. Tar gärna emot tips på konditorier för tårta/cupcakes i Skaraborg också! :)

  • teresiani
    hannafluff skrev 2014-03-25 23:57:11 följande:
    Hej! Jag ska gifta mig i Skara nästa sommar och vi planerar att ha festen i Lundsbrunns bygdegård som er. Vi funderar även på det här med ångtåget. Får man vara så ofin och fråga vad det kostade att hyra? :P
    Klart du får vara, ingen fara :) Vi har sparat in på väldigt många punkter  (typ lokalen som ju är jättebillig samt att vi har eget kött till middagen mm) så vi tyckte det kändes OK att lägga mer på ångtåget för att få det hela lite mer "personligt". Det priset vi har fått för ca 70 pers (tror det är 2 vagnar) är 10 000 kr, då ska jag också försöka förhandla ner det lite, får se hur det går :) Då har vi tåget i 5 timmar så vi kommer även ta bröllopsfoton vid tåget och eventuellt även stanna på vägen och kanske ta brudskålen "ute i naturen" om det finns något lämpligt och fint stopp på vägen.
Svar på tråden Skövde/Skaraborgsbrudar