• Ahnna78

    Skövde/Skaraborgsbrudar

    Hej! Går med här! Jag friade på Alla hjärtans dag och nu håller vi på och bestämmer datum till nästa år. Ag Jag är redan igång med planeringen och sambon bara suckar.

  • Ahnna78

    Tack så mycket! Har gett honom några datum att välja mellan. Självföredrar jag 30 maj el 15 augusti men han kommer nog att välja ett juli datum. Men så länge det blir bestämt så spelar det inte mig så stor roll. Efter det kan vi gå vidare och välja kyrka och festlokal. Ser fram emot att få börja planera.

  • Ahnna78
    MissTC skrev 2014-02-20 15:37:07 följande:
    Hoppar gärna in i den här tråden =) Den 14 juni i år är bröllopet på hjelmsäter på kinnekulle =)

    Någon som vet något bra ställe där man kan hyra glas bestick o allt det där? =)
    Blev nyfiken på Hjelmsäter, vi bor vid foten av Kinnekulle så det är ju rätt nära. Hur kom det sig att ni valde det? Hyr ni bara lokalen? Gifter ni er på plats? Ursäkta frågorna men har börjat leta efter festlokal.
  • Ahnna78

     


    MissTC skrev 2014-02-23 21:40:39 följande:
    Vi valde att ha det på kullen för de är nära o bra för nära och kära. Vi bor ju i gbg men vänner och familj har vi på slätta.. Jadu, valde mest hjelmsäter för att smedjan inte hade runda bord. Men nu har jag väl börjat ångra mig.. Tycker inte det är speciellt fint runt om (att det ligger så nära vägkanten), fast det är väl ingen höjdare runtom smedjan heller. Sen att jag är besviken och ångrar mig är väl för att jag har haft en helt annan bild av hur jag vill ha de. Men jag är säker på att det kommer bli super bra i slutendan =) Lr det måste bli bra, nu e de ju bokat =) 

    Vi gifter oss i holmestadskryka.

    Vet inte vad priserna för hjelmsäter ligger på nu.
    Men du får inte med stolsöverdragen i priset, så vi kommer landa på över 7000
    Sen har dom inte porslin, vilket jag nu kan inse är riktigt dåligt.
    Kötex har förövrigt slutat hyra ut porslin..

    Nu låter jag kanske jätte negativ, men jag har haft min beskära del av bröllopskrångel o lärt mig mkt påvägen
    och inset att vissa av mina val inte var riktigt genomänkta. 
    Tack så mycket för din input! Fick mig nog helt att välja bort Hjelmsäter som plats för vår bröllopsfest. Känns alldeles för dyrt och bökigt när bland annat inte porslinet ingår i priset. Vi får fortsätta fundrera på festloka, är ju ett tag kvar som tur är. =) Vi har nästan bestämt oss för kyrka i alla fall, måste bara kolla att det är ledigt när vi tänkt oss. =)
  • Ahnna78
    MissTC skrev 2014-02-24 21:05:19 följande:
    Ja, de blir väldigt dyrt.. Insåg att med stolsöverdrag och porslin så kanske vi landar på 10.000-11.000 och det är väldigt mycket för något som inte känns helt hundra. Hade det varit min drömlokal så hade ju inte priset spelat någon roll, men nu funderar jag på att kika efter annat =/

    Någon som vet någon trevlig byggdegård?
    I Hällekis har de Folkets hus som man kan hyra, syrran har haft bröllopfest där och det är rätt fint tycker jag. Vi fundrar själva på den lokalen. Vet dock inte vad det kostar.
  • Ahnna78

    Ny fråga om festlokal!


    Letar febrilt efter en lokal för vår festlokal, hittade Blombergs festvåning och undrar om någon här känner till den? Hittar bara uppgift om 4500 kr och en kapacitet på 140 personer. Får väl ringa imorgon, men tänkte att någon här kanske har koll på den.


    Fick veta idag att det eventuellt blir ett annat bröllop på sambons sida nästa år. Vill gärna få bokat våra lokaler så att vi kan gå ut med datumet, inte kul om det skulle visa sig att det blir någon slags krock.

Svar på tråden Skövde/Skaraborgsbrudar