• Annisen

    Skövde/Skaraborgsbrudar

    Hej alla, Här är en till blivande Skaraborgsbrud. Uppväxt och bor i Stockholm men båda mina föräldrar är från Skaraborg från början. Jag har sommarhus fortfarande där nere och nu har vi bestämt oss för att gifta oss utanför Hjo. Det blir den 8 aug 2015 :) Lokal och vigselplats är preliminärbokat och det känns toppen så nu kan man få ta tag i spara och planering!! :) Hoppas det är ok att jag hänger på här jag med! Kan verkligen behöva alla tips eftersom vi kommer planera på "distans"!

  • Annisen

    Följer uppmaningen i TS om att dela bilder... Här är en bild på vår bokade vigsel och festplats :) Längtar till det blir sommar och vi kan besöka platsen på riktigt och insupa atmosfären!



     
  • Annisen
    Blivande frugann skrev 2014-02-10 12:58:33 följande:
    Äh, va snabb jag va med fingrarna.
    Skulle ju skriva att det var roligt att se bilder. Var är den här bilden tagen?  
    Detta är ett slott som ligger ca 1 mil söder om Hjo längs vätterns strand. Tanken är att vi ska gifta oss där vid vattnet och har festen på slottet :)
  • Annisen
    Blivande frugann skrev 2014-02-11 09:36:16 följande:
    Hjällö slott? Jättevackert! Kommer bli väldigt vackert med bröllop där. Hyr man lokalerna eller hur fungerar det där?
    Haha, precis, Hjällö slott, var lite snabb på tangenterna såg jag och skrev bara vart det låg.Cool Har du varit där någon gång? Vi ska titta första gången april/maj :) 

    Precis man hyr lokalerna och fixar själv, tror de kan hjälpa till och fixa om man vill men vi ska göra det mesta själva (tror det blir mest ekonomiskt). Vi hyr hela slottet inkl. 20 bäddar fre till sön :)
  • Annisen
    Blivande frugann skrev 2014-02-11 14:04:19 följande:
    Låter ju härligt! Att ha alla på samma plats som bröllopet, så skulle jag också velat ha det.
    Fast jag är inte slottstypen. Logar är min grej! hahaha Låter som en bonatös från slätta, .....fast det är jag inte. Vet inte vad det är med logar, högt i tak, rätt enkelt, lite som gamla dansbanor på somrarna. Nu blir det nog loge och så har gästerna möjlighet att campa i husvagn/husbil intill. 
    Haha, nä förstår din grej med logarFlört Var vår ursprungliga plan men nu "sprang vi på slottet" och gillade helhetskonceptet eftersom vi också planerar på distans är det skönt att kunna va där från fredag och fixa, vi gillade på bilderna att det är lite gamla slitna golv, trappor och dörrar å så.. Det här var vår inspiration från början barnwedding.blogg.se/ men nu kommer vi nog lyfta in natur, pastell, spets (/tårtpapper) på slottet helt enkelt.. 

    Matsalen ser ut så här, tror ni det blir tokigt?


     
  • Annisen

    Hej på er!

    Tittar lite på catering till bröllopet (först 2015 men eftersom vi planerar på distans är det bäst att kika runt i tid och så kliar det i fingrarna :p). Vi vill catera en 3-rätters, har tittat på Köttex i Götene någon som har erfarenhet av dem? Några andra tips?

  • Annisen
    Blivande frugann skrev 2014-05-26 18:15:59 följande:

    Mattipset har jag hört också hört gott om.

    Vi använder oss av Mattias Mat i Skövde. Har varit jättebra att ha att göra med! De har gett tips och idéer på hur man kan lösa saker och ställt frågor som gjort att vi fått fundera på hur vi vill ha det. De är ju proffs på catering och har gjort bröllop många gånger fler än en en annan.

    Ser fram emot att smaka maten!!! 


    Tack för tipsen ska kolla upp dem med å så får vi försöka testa under sommaren :) Är det någon mer som har ett tips sen på catering tas det tacksamt emot!
Svar på tråden Skövde/Skaraborgsbrudar