Inlägg från: bettansss |Visa alla inlägg
  • bettansss

    Gifta sig i juli- resa senare?

    Vi gifter oss nu i slutet av februari och jag kan bara ta ut två kompdagar precis veckan efter bröllopet, så vi ska åka nånstans söndag-tisdag, har inte bestämt var än, antingen nåt mysigt hotell här i Sverige eller om vi hittar nån billig och bra flygresa till nån stad i Europa. Sen sparar vi bröllopsresa till i sommar! Känns ganska bra faktiskt att ha något mer att gå och längta och se fram emot efter bröllopet. 

  • bettansss
    Maj12 skrev 2014-01-29 10:35:30 följande:
    Vi åker inte till hotellet direkt efter bröllopet har hört från flera som säger att man är så trött då och att man kommer dit så sent så man hinner inte njuta. Vi åker 2 dagar efter till något mysigt ställe.
    Jag tror också det, så man ska nog inte planera in så mycket att göra då. Tänker mest att det kan vara skönt och komma ifrån hemmet. Min dröm är några dagar på spahotell precis efteråt så man kan alternera mellan hotellrummet och jacuzzin typ, bara få vara med varandra utan att egentligen göra något. Tyvärr är just spa inte sambons önskeresa precis så vi får se vad vi kommer överens om... ;) 
Svar på tråden Gifta sig i juli- resa senare?