• Sezzie

  Tullavgift Dhgate?

  Jag har beställt brudklänning från dhgate.com precis. Jag har även hittat mina tärnklänningar där & lite annat jag tänkt beställa. Jag har beställt en del där innan & inte behövt betala tull. Läst på tullverkets sida & står något om att tull betalas om varan överstigen 1300kr. Nu undrar jag, menas 1300kr ist för allt jag beställt (av olika säljare) eller det jag beställt av en och samma säljare? Paketen kommer antagligen olika tidpunkter & inget av de separata paketen överstiger 1300kr. Alla paketen är beställda från olika säljare. Någon som har erfarenhet av detta? Borde jag vänta med tärnklänningarna eller kan jag beställa dem nu utan att oroa mig över tull? (ca 500kr tsm)


  Ni som beställt därifrån, har ni åkt på tullavgift? Hur mycket beställde ni för & hur mkt fick ni betala för tull?


   

 • Svar på tråden Tullavgift Dhgate?
 • Sezzie

  Tack för era svar! Ja då spelar det ju i alla fall ingen roll om jag beställer mer nu eller senare liksom? :)


  Har ni "åkt dit" på moms & posten? Jag har inte gjort det heller...betalar man det när man hämtar ut paketet i så fall?

 • Sezzie

  Jaha! Jag fatta som tullavgift var vid beställning över 1300kr som stod på tullverkets sida...?

 • Sezzie

  Tack FrökenW för så mycket info! Ja Victoria Secret blev dyrt, en vän fick betala dubbel tull med- tull i amerika för att de skulle skickas & sedan betala när hon hämta ut paketet med ca 300kr?? Dock behövde inte jag det. Men måste ändå säga att det ändå var värt det :)


  Håller tummarna att man slipper extrakostnader men annars kan man ju vara glad över att det vart mycket billigare i alla fall. & hoppas allt sitter bra på med!

Svar på tråden Tullavgift Dhgate?