• larssson

    Samköp Fågelbur för kuvert

    Hej!

    Tänkte höra om någon/några skulle vara intresserade av följande produkt som jag tänkte köpa hem från USA. Tanken är att flera går ihop och lägger en "andel". Det handlar om en utsmyckad fågelbur som är perfekt till presentbordet. Speciellt om man önskar sig pengar och då behöver ett bra ställe för alla kuvert.

    Här går det att spana mer på buren: www.etsy.com/se-en/listing/122899064/birdcage-wedding-card-box-champagne&br_feed_tlp=weddings

    Kostnad för bur + frakt landar på 124 dollar - ca 855:-

    Vi bor på Tjörn och gifter oss på midsommar (20/6). Skulle tänka mig att detta passar alla som bor mellan Göteborg i söder upp till Uddevalla i Norr. Den veckan man gifter sig hämtar man helt enkelt buren och när man är klar går den vidare till nästa par. Beroende på intresse blir det självklart olika pris på detta men skicka gärna ett meddelande om ni är intresserade. Leveranstid hem till Sverige ca 4 veckor.


  • Svar på tråden Samköp Fågelbur för kuvert
  • Chicita

    Tror att ni kan komma undan billigare genom att köpa en fågelbur för dekoration i sverige...

    Här finns det några olika versioner beroende på vilken storlek, vilken färg osv
    www.gardsromantik.se/fagelburar/

    Står inte hur stor den är men...
    www.inramadinredning.se/fagelbur-stor-/42-0

    Här finns det också flera olika
    inwhite4you.se/fagelbur/

    Inte så stor - men har man inte så många gäster så räcker den ju
    www.dekorativt.se/fagelbur-p-1083-c-160.aspx

    Ytterligare en lite mindre
    www.jotex.se/search&Ntt=f%C3%A5gelbur

    Poängen är att även om det var en jättefin fågelbur så kan man köpa en själv (billigare) här hemma i sverige och dekorera själv. Då riskerar man inte att stå där utan bur sen bara för att någon inte skickade den vidare - eller få en som har råkat bli sned och skadad när den ska färdas mellan många olika brudpar.

    Sen ska ni självklart gå ihop och köpa tillsammans om ni vill det. Det var bara för att poängtera att det finns andra alternativ alltså Flört 

  • larssson

    Klockrent, tack för snabbt svar Flört. Tyvärr är det mesta alldeles för litet samt nästan bara runda burar. Den vi tänkte köpa är lite större samt väldigt mycket snyggare. Räcker att 2-3 personer är intresserade så blir det dessutom väldigt billigt. 

Svar på tråden Samköp Fågelbur för kuvert