• Äldre 4 Feb 12:22
    6416 visningar
    19 svar
    19
    6416

    9 augusti

    Vi gifter oss också den 9 aug i Mölle, Skåne. Kul att höra hur långt alla kommit! Vi har kommit så här långt:


    Kyrka och lokal+ boende bokat, gästlista och färgtema bestämt. Ringar inköpta, klänning prövad och beställd. Toastmadame och toastmaster bestämda, mina 2 tärnor samt min blivandes bestmen bestämda.

    Satt hela lördagen med att pyssla ihop inbjudningskorten som printats åt oss i förra veckan. Förhoppningsvis kommer inbjudningarna fram den 14 feb (såg att det var fler som tänkte som oss :). Min fästman är från Australien så inbjudningarna måste komma fram i tid så dom har gått om tid att tänka, spara pengar, boka flygbiljetter (inte helt lätt). Fotograf är bokad och typ frisör (ska få ett ok dock)


     En del dekoration köpt och cateringfirma typ bestämd men inte menyn.  Bröllopsresa preliminär bokad men det är inte förrän i november:)
    Veckans mål är att bestämma meny och skriva alla adresser. Nästa veckas mål fundera på psalmer och musik i kyrkan då jag ska tala med prästen i mitten av februari. Hade ett uppehåll i planeringen men nu är det ett eller två mål i veckan som gäller. Så stressen kanske kan "fördelas" (minska) och även så kostnaderna :)


    Någon mer som gifter sig i Skåne, Helningborgstrakten? 
Svar på tråden 9 augusti