Inlägg från: Blivande frugann |Visa alla inlägg
  • Blivande frugann

    Var hittar ni er fotograf?

    För mig som anlitar en del fotografer i jobbet, var det inte så svårt att hitta.

    Men tips till er som letar. Titta mycket på deras bilder, vad som ingår i deraf fotopaketen, be att få referenser, hör runt för tips. Priserna skiljer sig en hel del men lika väl gör kvalitén det också!
    Vännerna bokade en vän till en vän att fotografera deras bröllop och ångrar sig bittert idag. Varken kvaliteten på korten eller dess upplösning var bra så de har få eller inga kort från sin bröllopsdag. Så är det självklart inte för alla!
    Träffa fotograferna för detta är någon som ni måste känna er bekväm med så att era kort blir just de vackra minnesbilderna från er dag som ni önskar. 
    Titta på mycket bilder och spara de idéer som ni gillar och visa fotografen. Ju bättre beställare ni är ju bättre bilder kan ni få i slutändan.

    Den vi bokat har först en möte nu ett halvår innan bröllopsdagen då vi pratar igenom för att se vad vi vill ha och vilka idéer han har. Sen ingår det en provfotografering 1-2 månader innan, då vi åker ut på de platser vi vill fotas och testar för att se hur solen ligger och känna av om det är rätt.

    En helt annan sak. Vi kommer nog att ge "fotoförbud" i kyrkan för att vi vill att våra gäster upplever vigseln genom ögat istället för linsen. 

    Nej, jag är inte fotograf!!!
     

  • Blivande frugann
    lindaahl82 skrev 2014-01-27 07:51:58 följande:
    Vi var på Grands bröllopsmässa igår och fick massor av ideer. Vi träffade en fotograf som hade otroligt vackra bilder, det klickade direkt:) Han hade dessutom mässrabatt så vi bokade in honom i oktober. Vi bokade heldag då ingick en coffetablebook och alla bilder i färg och svartvitt på usb till ett otroligt bra pris.Känns jättebra :) fotockholm.se 
    Va härligt! Bilderna på hans hemsida var väldigt fina. Grattis.
Svar på tråden Var hittar ni er fotograf?