• niriel

  Hjälp oss lite med prioriteringarna

  Brudbuketten kändes i överkant, tror att min + tärnbukett gick på 1500 eller något sådant. Kläder till barnen känns även det i överkant, det finns ofta jättefina små kostymer och fina näbbklänningar begagnat (ofta inte använt mer än en gång så fint skick). Behöver ni dekorationsbuketter på borden om ni har annat pynt? Eller tvärsom. Vad jag reagerar på är att det inte verkar finnas någon post med för frisyr och/eller smink. Smink är väl knappast nödvändigt, men om det ska fästas en tiara kanske det kan vara bra att veta att den sitter? Annars tror jag att daniiel har fått med allt annat jag funderade på (trollkarl etc).

 • niriel
  daniiel skrev 2014-01-20 16:33:39 följande:
  Haha jag reagerar inte ens på frisyr och smink då jag fixade allt sånt själv med hjälp av syster och smink jag redan hade hemma :P Men ja, det är en post där vissa spenderar en hyffsad summa och kan vara bra att ta med i budgeten :)
  Ja, nä, jag hade också "gratis" hjälp med detta med, men trots allt är det en post som många lägger en del pengar på. Det var därför jag ville kolla, jag kan ju inte förutsätta att alla har sådan tur och bra koll att det går att lösa utan kostnader..
Svar på tråden Hjälp oss lite med prioriteringarna