Inlägg från: Kalaspinglan |Visa alla inlägg
  • Kalaspinglan

    Har du något tips på hur vi skulle kunna förbättra BT?

    Håller med om det som skrivits om sökfunktionen. Vill dessutom tillägga att jag gärna skulle se att man kunde välja att söka på antingen trådar eller inlägg. Typ:  man anger sökord och kryssar sen i en ruta "sök bland trådar" eller "sök bland inlägg".

    En annan grej jag tycker vore bra är möjligheten att editera sina inlägg i ca 20-30 minuter efter att man postat det. På så sätt skulle man slippa skriva ett helt nytt inlägg för att man glömt en pyttegrej som man ändå gärna vill ha med.

    Jag håller också med om att ni verkligen borde fixa radbrytningen och sånt -- nu beror det på vilken browser man använder och så ska det ju inte vara anno 2014. Sajten borde också bli mobilvänligare. T.ex. fixa tapatalk om ni inte orkar göra arbetet själva.

    Trådar borde absolut låsas efter ett år, det är otroligt frustrerande med dessa "nyupptäckta" trådar som inte varit aktiva på flera år (exempel: i december var det någon som återupplivade en tråd från 2007 och förväntade sig svar från TS). Lås men låt trådarna finnas kvar så man hittar dem vid sökning.

    Radera dubbleringar av trådar, det händer ibland att det finns två identiska trådar - antagligen pga tekniskt strul när folk försökt starta en tråd.

    För egen del tycker jag att tävlingar, omröstningar och liknande är trams, och jag svarar aldrig på sånt. Är bara intresserad av diskussionerna i forumet.

    Moderatorerna borde slå ihop trådar som handlar om samma sak, det är onödigt att det finns 10 trådar som alla handlar om tillgången på pioner i september - SÅ unik är inte den frågeställningen. Slå ihop trådarna till en längre tråd istället.

  • Kalaspinglan
    Forumvärd skrev 2014-01-17 13:01:54 följande:
    Tackar tackar!
    När dyker det här problemet med radbrytningen upp?
    Är det när du använder mobil eller dator?
    Vilken webläsare krånglar till det

    Editeringsmöjlighet!
    Ja det är ett mycket bra förslag. Det är toppen att kunna ändra text ett tag efteråt. För ibland snubblar man på tangenterna och så går det inte att ändra.
    Om man använder Explorer funkar radbrytningen jättedåligt, använder man mobilen funkar den inte alls.

    Använder oftast Firefox och där funkar det mesta bra.
  • Kalaspinglan
    marolo skrev 2014-01-17 13:31:47 följande:
    överlag verkar hela sidan inte anpassad för explorer, så det kanske ska stå någostanns att man rekomenderar chrome/firefox istället (vilket faktiskt är webbläsare som är 1000 gånger bättre) och jag har aldrig haft några problem (använder chrome) och att ha en extra webbläsare är inga konstigheter på datorn och det är gratis, 
    Jo men t.ex. vissa företag tillåter inga andra webbläsare än Explorer, och då har man ju inget annat val än att använda den (om man t.ex. hemma använder en laptop som tillhör arbetsgivaren).
Svar på tråden Har du något tips på hur vi skulle kunna förbättra BT?