• Äldre 15 Jan 07:13
    9558 visningar
    45 svar
    45
    9558

    Träning!!

    Jag är på!:) Behöver inte heller gå ner i vikt men skulle vilja få lite muskler, speciellt armar och rygg som kommer synas i klänningen! Jag tränar på Nordic wellness, pass och gym, och mitt mål är att träna 3ggr i veckan (med undantag för januari när jag har högsäsong på jobbet, nu blir det förhoppningsvis 2 gg/vecka). Jag kommer lägga mycket fokus på styrka o sen blir det ju viss kondition också. Jag gifter mig 2/8 så har ju ett tag på mig också! ett tips är ju att ha någon att gå till gymmet med, det blir roligare då:)

  • Äldre 3 Feb 20:19
    #17

    Oj har helt missat allt som skrivits här, vad kul vi är så många som kan peppa:) jag tränar lite blandat, body combat på söndagar iaf. I fredags prövade jag TRX, helt grymt pass!! Har dock haft enorm träningsvärk.. Blir att köra på fredag igen! Imorgon blir det lite gym! Jag har turen arta några kompisar som tränar, lättare att komma iväg om man är flera! Kämpa brudar;)

  • Äldre 4 Feb 07:35
    #22

    Kalejdoskop: TRX är ett pass i gymmet där man använder TRX-band som hänger ner från taket.. Passet finns på NW! Vi körde intervaller i 45min, var svimfärdig efteråt haha.. Googla, finns säkert massor med videos:) Grit har jag inte vågat mej på ännu men kanske någon gång under våren:)

Svar på tråden Träning!!