• Äldre 14 Jan 23:10
    9504 visningar
    45 svar
    45
    9504

    Träning!!

    Nej, jag vill inte gå ner i vikt har redan för lågt BMI men jag vill träna och bli mer fit inför bröllopet! Har behövt det länge bland annat på grund av arbetet och nu ska jag ha bröllopet som morot. Tänkte att vi kunde pusha och peppa varann i denna tråden, för kul är det inte iaf inte i början! Redan nu så ska jag powerwalka med min tärna som behöver och vill gå ner i vikt. Målet är minst 4 gånger/veckan men jag skall även ta mig iväg till gymmet! Jag gifter mig den 20/9! Någon mer som är på?

  • Svar på tråden Träning!!
  • Äldre 15 Jan 09:22
    #4

    Åh vad roligt! Jag brukar kalla mig själv för periodare när det kommer till träningen, har betalt för gymkort i 4 år men kanske tränat aktivt i sammanlagt 2 år. Älskar att gymma men det är vägen dit bort som jag måste orka gå, även om det är en kort sträcka. Jag ska gå ikväll efter jag vart på möte, iaf vad jag anser nu. Nä, jag måste iväg oavsett vad...

  • Äldre 15 Jan 12:02
    #8

    Jag följer inget tränings schema, inte mer än att jag kör över LR undre delen av kroppen varannan gång. Diet har jag inte heller, har alltid haft bra mat med mycket sallad. Men nu den 1/2 ska jag och tärnan avgifta oss i 22 dagar. Inget socker, ingen alkohol och inga cigaretter. Får se hur detta går, lär träna 24-7 bara för att hålla mig på andra tankar.

  • Äldre 16 Jan 10:24
    #9

    Suck, tror ni jag kom iväg till gymmet igår? Nää, mysa med familjen är mkt härligare. Ska skänka bort soffan och skaffa hårda pinstolar med spik på så att man inte kan sitta och slöa

  • Äldre 21 Mar 14:27
    #45

    Jag kommer verkligen inte iväg till gymmet, känns inte lockande för fem öre. MEN jag promenerar över allt och ofta i snabb takt ett par ggr i veckan kör jag powerwalk i det härliga vädret. Kan det vara vårkänslorna som tvingar ut mig?

Svar på tråden Träning!!