Inlägg från: EllinorS |Visa alla inlägg
  • EllinorS

    Vilken musik har/hade ni och varför?

    Vi funderar på Moon river som igångsmusik, tror ni att den kan fungera på orgel? Har så svårt för alla superpampiga låtar och vill ha något lågmält, men inte sorgligt. Till utgång tar vi nog You and me song med the Wannadies:)   

  • EllinorS
    Innuendo skrev 2014-03-05 07:32:42 följande:
    Nå, hur gick det nu då? Är du fru eller flydde du i panik, som Julia Roberts i Runaway Bride? FlörtJag vågar nog satsa en slant på att du är fru!
    EllinorS skrev 2014-03-01 13:57:52 följande:
    Vi funderar på Moon river som igångsmusik, tror ni att den kan fungera på orgel? Har så svårt för alla superpampiga låtar och vill ha något lågmält, men inte sorgligt. Till utgång tar vi nog You and me song med the Wannadies:)   
    Försöker tänka mig Moon river på orgel, kan riktigt höra den inuti skallen (eller så har sömnbristen gjort mig knäpp, inne på andra dygnet utan sömn). Flört

    Nej men skämt åsido, det kan nog bli riktigt bra om den spelas mjukt och lite "svepande", kantorn bör nog inte dundra på för fulla muggar så att säga, för då tror jag inte det låter bra.

    Men det är ju min åsikt! Glad

    Får jag fråga varför ni valt just den? Det känns som att "medelåldern" här på BT är ganska låg, och de flesta yngre brukar väl kanske inte uppskatta sådan musik (fördomar och förutfattade meningar, förlåt! Det kanske är jag som är gammal helt enkelt!). Den är ju oerhört fin! Gillar ni Breakfast at Tiffany's?

    Jag gillar dessa två textrader:

    Two drifters off to see the world.
    There's such a lot of world to see.

    Känns passande på ett bröllop! Glad Ja, nu blir det instrumentalt förstås, men om man kan sången så vet man ju!
    Nå, sorgligt blir det ju inte, inte i mitt tycke i alla fall. Gratulerar till ett originellt och vackert val! Glad

    Den andra känner jag inte igen så här på rak arm, men den blir nog bra!

    När är den stora dagen?Kul med filmmusik!

    Nej, det är inte lätt det där med att välja musik. Man vill ju gärna ha något som representerar oss två, så att säga, och som låter bra på orgel. Det kan ju bli katastrof om man har otur. Men en bra kantor säger väl ifrån om han/hon inte tror att det blir bra.Lite yrkesstolthet har de väl! Flört

    Såg du mitt tips om kyrkomusik.se/ ovan? Det kan vara till stor hjälp tror jag!

    När är det dags för er då?
    Vi tycker mest att den är fin och har sjungit den tillsammans på ett annat bröllop (vi är båda musiker). Men är inte helt hundra än, så svårt att veta innan man hört hur det låter på orgel. 

      Vi gifter oss den 2 augusti, så är ju lite tid kvar. Men just eftersom vi båda är musiker känns det så viktigt att det blir bra musik. har faktiskt funderat på att skriva något själv i stället:)
Svar på tråden Vilken musik har/hade ni och varför?