Inlägg från: TheD |Visa alla inlägg
  • TheD

    Vilken musik har/hade ni och varför?

    In: Estlands Nationalsång
    Ut: Mendelssohns bröllopsmarsch


     


    Tycker inte det har med fantasi att göra. Man tar den låt man vill ha och om det är de klassiska bitarna så har paret valt det för att de vill ha det, inte pga. "dålig" fantasi.

  • TheD

    Jag är halvest. Mammas sida är från Estland. Maken är halvfinne men han har ingen koppling känslomässigt osv... Han ser sig som svensk.

  • TheD

    Då skriver väl jag också resten av musiken ;) Psalmer: En vänlig grönska. Jag hörde den första gången på Kronprinsessans bröllop. Nr 2 var Nu är det morgon. En låt som pappa sjöng för mig och min lillasyster när vi var små och den hade vi som far och dotter-vals men på engelska. På svenska låter det ju helt fel.... Menmen. Det fanns inte så många alternativ till psalmer som vi gillade. Solo: Kärleksvisan och Everything I do som maken har bestämt vara vår låt. Vet egentligen inte varför men : när jag kom hem efter att ha varit borta ett tag så jobbade han och då var hans dator igång och spelade Everything I do om och om igen med en liten text i word :) Efter maten var det blandat, främst vals, foxtrot, bugg, salsa, argentinsk tango osv. Dansarfamilj har sina krav haha till dansshowen för maken var det låten A whole new world.

Svar på tråden Vilken musik har/hade ni och varför?