• Redaktör Kristin

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Bröllopstorgets ringtrådar blir stora succéer varje år. Nu är det dags att dokumentera hur ringarna ser ut 2014.

    Vad är trendigt? Vilka material är populära? Stenar, släta? Förlovningsring och vigselring!

    Ladda upp en bild på din ring/dina ringar här i tråden!
    Skriv gärna ett par rader om ringen.

    Kolla in andras ringar och lägg upp din egen - så ser ringarna ut 2014.

    Vill du kolla in tidigare ringtrådar? Du hittar dem här:

    Ringar 2011

    Ringar 2012

    Ringar 2013


  • Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014
  • Maj12

    Idag har jag hämtat min ring!!!


    Det dröjer tyvärr till 31 Maj innan jag får ha den varje dag,men idag fuskar jag :)


     (har på mig den nu,men ska snart lägga bort den)


    Så lycklig över min solitärring som inte alls va vad jag hade tänkt mig från början.


    Men det va kärlek vid första ögonkastet :)




     

  • ViktoriaStefan
    ViktoriaStefan skrev 2014-01-09 20:16:47 följande:
    Min förlovningsring är från Schalin, jag bara älskar de ringarna


    Den ser ut så här på hemsidan


    Som vigselring har jag inte bestämt mig än men någon av dessa från Schalin blir det nog
    Diamantring i 18K guldDiamantring i 18K guld
    Idag har vi varit och beställt min vigselring, det blev ingen av de två som jag tänkt först utan det blev den här. Den är otroligt vacker och jag är så nöjd med mitt val
    Diamantring i 18K guld
  • HelloSunShine
    Svartsocka skrev 2014-01-16 12:08:18 följande:

    Här kommer bild på mina ringar, den bredare är förlovningsringen och alliansen är vigselringen som jag kommer få bära efter den 12 juli 2014! 



     


    Vilka fina ringar..!!!

    Jag tycker det ser ut som min förlovningsring liknar din väldigt mycket! Har du också två princesslipade diamanter i din? Hur breda är dina två ringar?

    Vi ska gifta oss i slutet av sommaren och jag vill också ha en allians som vigselring.. Tycker det är svårt med bredden bara.. Min förlovningsring är 6 mm bred och jag har alltid tänkt att vigselringen ska vara lika bred men det var väldigt fint så som du har det också:)
  • Emmchan

    I juli är det dags för oss att knyta banden och vi håller för fullt på att välja vigselring till mig. Det var ju inte direkt lätt. I alla fall inte för en som lider av beslutsångest till vardags. Det finns ju så mycket fint

    Nu tror jag att jag är inne på denna kombon. Den släta är förlovningsringen, trestensringen är från Schalins och blir då vigselringen. Tanken är så småningom att ha en tredje ring - en barnring för våra barn, om och när vi får barn. Schalinsringen finns i en modell mindre som jag ska prova i veckan, vet inte om jag tycker att denna är för stor för mig. Det har väl att göra med smak och hur blingig man är Ringen längst ut har prinsesslipade diamanter så att den matchar vigselringen. 



     

    '

    Vad tycker ni? Kan det fungera?

  • MarleneAugusti2014

    Här är min älskade förlovningsring! Till den ska jag sen ha en tunn alliansring med brilliantslipade diamanter :) Alliansringen kommer om ett par veckor - Visar bägge tillsammans då! Bägge ringarna från Lyckoringen på Biblioteksgatan i Stockholm. Kunde inte vara mer nöjd! :)


  • Liljekonvaljen

    Hej Sezzie, Jag tycker dina ringar är så fina så jag fick skapa mig ett användarkonto för att kunna fråga vart du köpt din alliansring? Hur bred är den, vet du? Jag letar efter en ganska tunn alliansring till min släta förlovningsring, men det är svårt. Din var himla fin iallafall.

  • Liljekonvaljen
    Sezzie skrev 2014-02-07 13:43:55 följande:


    Här är min kombo! :) Vigselringen får jag bära 29:e Juli! :)
    Hej Sezzie,

    Jag tycker dina ringar är så fina så jag fick skapa mig ett användarkonto för att kunna fråga vart du köpt din alliansring? Hur bred är den, vet du? Jag letar efter en ganska tunn alliansring till min släta förlovningsring, men det är svårt. Din var himla fin iallafall.
  • Innuendo
    @Emmchan: (Jag citerar dig inte eftersom bilderna kommer med och det är ju onödigt, jag hoppas du ser detta ändå) De där ringarna är jättefina! "Barnringen" du talar om, hade du tänkt att det skulle vara som den på nedre bilden? Det skulle ju vara en väldigt fin kombination. En bekant har också en "barnring", men den var slät när hon köpte den och så har hon satt i stenar när barnen kommit. Hon har då satt i barnens månadsstenar. Det är fint, men man ju tycka att det blir för "plottrigt" med flera olika färger om man får många barn .Hon har dock haft turen att få två barn i april (diamanter) och ett i september (safir) så hittills har det inte blivit någon märklig blandning i alla fall. Flört

    Vad gäller "bling" är jag personligen ingen "blingmänniska" och skulle välja en liten sten, men det är ju naturligtvis helt upp till dig.

    Jag förstår precis vad du menar när det gäller beslutsångest, det är något jag också lider av. Jämt måste jag fundera hit och dit, det gör folk i min omgivning tokiga! Glad
    Även helgon har ett förflutet & även syndare har en framtid.
  • 10årdagsförbröllop

    Provade ringar idag. Får köpa både ny förlovningsring och vigselring, då jag tappade min förlovningsring i havet i Turkiet för två år sen =/


    Hur ser detta ut? Ringarna är för små som ni ser men det är ju lätt fixat :)


    Vitguld, 18k och 5 småååå diamanter. Tänker ni stilrent, modernt? Fattigt? Snålt?


Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014