Inlägg från: ellendellen90 |Visa alla inlägg
  • ellendellen90
    Elegansnejlika skrev 2014-09-09 10:06:09 följande:
    Min fästman har en närmast identiskt som din, hans är i palladium. Vilket material har ni? Här är en bild på min (blir tyvärr inte så bra bilder med mobilen), min favoritmetall silver med cubic zirkona stenar:
    Den var jättefin. Jag är tyvärr allergisk mot guld och kommer därför att ha en ring i palladium eller platina. Kommer fördmodligen bli en klassisk modell som liknar din. 
  • ellendellen90

    Den är verkligen inte lätt att fånga på bild. Det är en halvalliansring med kanalfattning i platina från Vanbruun. Jag är super nöjd med storleken och den kontakten jag haft med dem. 

    Dessutom fick vi en liten flaska Cava med. Det tycker jag absolut är förtjänt av + poäng. 

  • ellendellen90


    Idag lyckades jag lägga rabarber på min fästmans ring också så jag kunde ta kort på dem tillsammans. 

    Min ring är den övre med kanalfattade diamanter. Ringen är gjord i platina, valde den metallen eftersom det är en traditionell smyckes metall som är väldigt ren (bra för mig som är allergisk mot nickel och guld) och håller färgen. Köpt från Vanbruun. 

    Fästmanens ring är i 18 k guld från Engelbert. Det är egentligen en ring i damsortimentet tror den är runt 3 mm tjock. Min fästman är ganska kort och smal så han ville absolut inte ha en bred ring. En smal ring är dessutom mer traditionell något som han också tyckte var viktigt. 

    Vi är båda väldigt nöjda med våra ringar även om dem är väldigt olika. 
  • ellendellen90
    2fast4Hjo skrev 2015-01-06 07:13:41 följande:
    Samma bild som jag la upp men ser mycket smalare ut på bilden "irl" som du la ut, smalare å men med fler mindre stenar. Gjorde du om den mycket?:)
    Vi har båda ringar som fanns i ordinarie sortimentet. Min ring heter Ingrid vad min fästmans ring heter vet jag inte. Men det är en halvrund damring som är 3 mm tjock. Min är 2 mm. 
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014