Inlägg från: CamillaForsgren |Visa alla inlägg
  • CamillaForsgren

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Det här är min förlovningsring:


    Den sitter dock bättre nu för tiden då mina fingrar blivit lite mindre korvaktiga.

    Och den här har jag budat på på ebay(lär vinna för 35 dollar, alltså ca 226 kr):



     Det är alltså båda ringarna för det priset. De är i silver(det är även förlovningsringen) med sammalagt 3 carat cz på solitärringen. Kommer självklart visa hur de ser ut på mig när de kommit hem. Behöver egentligen inte två ringar men just den där ringen jag ville ha fanns enbart i ett set. De kommer från usa.
  • CamillaForsgren


    Idag kom äntligen min vigselring, nu måste jag bara lämna in den för gravering. Köpt på ebay för 35 dollar(då följde även halvalliansen som syns på bilden längst ner i högra hörnet med). Sterling silver med sammanlagt 3 carat cubisk zirkon. Den passar perfekt på mitt finger och längtar verkligen tills jag får bära den på heltid. Ursäkta för de halvusla bilderna men är ingen duktig fotograf och hoppas verkligen att det syns att det är hjärtformade stenar på sidorna.
  • CamillaForsgren


    Här är mina ringar. Förlovningsringen är en enkel i silver från Schalins och vigselringen är från Guldbolaget Choice. Designad efter mitt tycke. Det är dock en ganska exakt kopia av Schalins Gnistra(fast i silver och med cz, originalet är i guld). Tanken var först att "kopiera" Schalins Himla, men valde att ha lite större stenar då jag har ganska stora händer. 

    Kommer även lägga till Guldbolaget Choice Astrid 2016 då vi ska förnya våra löften (gifte oss 9/8 2014). Den ser precis ut som vigselringen fast utan mittenstenen. Den ringen kommer jag att ha längst ner. 

    Inte världens bästa bild dock då jag var otroligt svullen om fingrarna när bilden togs. Ser mycket bättre ut nu även om ringarna blivit lite repiga 
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014