• Izan

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Efter en viktnedgång var min förlovningsring alldeles för stor så jag lämnade in den och lite mer guld och valde en bredare och högre ring. Jag hade tänkt att ha Schalins Virvla som vigselring men när sambon sa häromdan att vi kan köpa vigselringen nu i helgen har jag börjat vela... Jag gymmar  5-6 dagar i veckan, skruvar bil på fritiden, bakar en hel del. Är rädd att jag ska slå i den/fastna så att den blir förstörd.

  • Izan

    Ojojoj vad besviken jag är! Var och kikade på vigselring i söndags och när jag såg den jag trodde att jag ville ha så var det inte långt till tårar. Jag gillade den inte alls. Den min blivande gillade mest var snäppet värre. Bara att börja leta på nytt. Har ni klickat med er vigselring på en gång eller har ni vant er med den? Är så kluven just nu. 

  • Izan
    iso skrev 2014-05-06 20:01:32 följande:
    hur är det med ringar sen när man tränar; ska man undvika det helt? jag kommer inte känna mig bekväm med att ta av mig mina ringar varje gång. antar att det beror på vad man tränar men hur gör ni andra?
    Min gamla förlovningsring som var för stor tog jag alltid av mig men den jag har nu har jag på mig när jag springer, kör rodd och styrketräning. När jag går på kickboxning och kettlebells tar jag av mig den.
  • Izan
    iso skrev 2014-05-06 21:18:21 följande:
    var den för stor i storleken eller för stora stenar/stenar som var i vägen? jag tror inte jag skulle våga lämna ringen i omklädningsrummet, och försäkringen gäller väl ev inte då heller... angenämnt problem kanske, men ändå lite jobbigt :) vill ha den på men inte skada den, mig själv eller andra.
    Den var för stor i storleken efter en viktnedgång på 18 kg. Den gamla brukade jag ha i halsbandet när jag tog av mig den. Den nya som är dubbelt så tung har jag i "nyckelfickan" som finns på en del träningsbyxor.
  • Izan

    Åhh! Nu har jag äntligen beställt ring! Det blev en Schalins Passion, 3 mm bred med 6 st vita diamanter och 6 st rosa safirer. En vit och en rosa osv. Testade bredare men eftersom att min förlovningsring är 8 mm bred så blev det för mycket på mitt finger.

  • Izan
    Himla skrev 2014-06-23 16:51:48 följande:
    Vad fint!
    Funderade på att ha lila diamanter men det var alldeles för lång leveranstid så de kunde inte garantera att ringen skulle bli klar tills vi ska gifta oss.
  • Izan
    Ms T skrev 2014-06-27 21:17:08 följande:

    Så snygg


    Jag hoppas att den blir fin! Har bara sett sånna i vitt guld (med varannan vit och varannan rosa) men jag ska ha en i rött guld eftersom att jag är extremt överkänslig mot annat än just rött guld. Tycker att den kan bli klar tidigare så att jag får hämta hem den.
  • Izan

    Sambon hämtade ut vigselringen idag och jag är kär! Nu längtar jag ännu mer till 9/8!

  • Izan
    Himla skrev 2014-07-07 07:44:36 följande:

    Åh vad fint med varannan rosa, står också i valet och kvalet om jag ska välja varannan sten blekt rosa och varannan vit i min ring....


    Tack! Jag blev riktigt nöjd! Rädd för att jag skulle tycka att det skär sig med rött guld och rosa stenar men det gjorde det inte. Hittade i princip bara ringar med vitt guld och rosa stenar när jag googlade.
  • Izan
    PuntaCana2015 skrev 2014-07-07 19:17:19 följande:

    Nu kanske det blir rätt!!

    Det var ju här det skulle stå att ringen är så otroligt fin.......inte under Himlas kommentar.


    Tack så mycket! :)
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014