• Nokaro

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014


    Detta blir min vigselring! Efter att provat ut en massa ringar på på bröllopsmässan har både jag och min blivande fastnat för denna. Så en beställning ska göras nu i helgen!
  • Nokaro
    MariaNyckelpiga skrev 2014-03-27 10:22:09 följande:
    Hjälp, jag har beslutsångest!

    Våra förlovningsringar är släta i rött guld (inte den på bilden). Min är för stor och fel i modellen så jag tänker byta ut den nu när vi gifter oss i juni.

    Frågan är, ska jag ha en ny förlovningsring i rött guld eller byta till vitt?
    Vigselringen blir i vitt gult liknande den på bilden fast med fler stenar.
    Sambon kommer ha kvar sin rödguldsring.

    Tacksam för åsikter:)
    Jag har en förlovningsring i röttguld och har valt en vigselring i vitt. Tycker vigselringen blir mer utmärkande då. Ungefär liknande som du kommer att ha:)
  • Nokaro

    Nu har ett stort stressmoment försvunnit ur mitt bröst. Min "sista minuten" man har äntligen varit iväg i helgen och beställt hela kittet med kostym och allt till sig själv. Han brukar vara "ja ja det löser sig" typen och väntar med att till typ dagen innan och det har verkat som att han inte haft några planer på det här med kländerna på långa vägar än. Men nu så. Skönt.
    Längtar tills jag får se han in kyrkan!

    Hämtade även ut min vigselring i helgen. Jag är så nöjd! Ska även få en smal ring med diamanter i morsdagspresent som jag ska ha längst in på fingret. Sedan kommer förlovningsringen och sist vigselringen.

Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014