• Maj12

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Dom är verkligen jättefina tillsammans . Ja visst är det så att det blir inte alltid det man tänkt sig. Jag hade tänkt mig en enkel slät ring med kanske någon liten sten i, men förälskade mig i något helt annat :) Längtar tills jag får hämta hem min :) så jag också kan tjuvprova.

  • Maj12

    Jag menade dina ringar betansss. Vet inte vad jag gjorde för fel :)

  • Maj12

    Idag har jag hämtat min ring!!!


    Det dröjer tyvärr till 31 Maj innan jag får ha den varje dag,men idag fuskar jag :)


     (har på mig den nu,men ska snart lägga bort den)


    Så lycklig över min solitärring som inte alls va vad jag hade tänkt mig från början.


    Men det va kärlek vid första ögonkastet :)




     

  • Maj12

    Hej Anniina! Gissar att det är mig du frågade (hittade ingen Maj14) :) Tack så mycket!! Förlovningsringen och vigselringen är i 18 k guld. Förlovningsringen är 4mm bred, lite rundad. Helt slät. Vigselringen är också lite rundad men är 2,8-5,8mm bred. 5,8 mm är bredden på diamanten. Det är en prinsesslipning på diamanten. 0.50 WSI Jag vet att det finns bättre kvalité på diamanten men för mig är detta perfekt och som jag skrev tidigare det va kärlek vid första ögonkastet. Sååå nöjd!!!!

  • Maj12

    Till Anniina: Ja det är det där med det tekniska :) Tack igen! Jag är ju super nöjd :) så jag tycker ju självklart att även du kan ha det så här. Om du går in på "min sida" och kollar på mina bilder så ser du bilder på ringarna i större storlek, vet inte varför bilderna blev så små när jag la ut dom här.

  • Maj12

    Till Melde: Båda är jättefina! Min favorit är den till vänster! Tyckte dom flöt ihop lite bättre. Det är inte lätt med alla beslut :) Lycka till

  • Maj12

    Frusna Flickan: åh din solitärring har jag också köpt fast i gult guld(0,50 WSI prinsses slipning) Jag älskar den!!! Om du tittar på mina bilder så ser du hur min förlovningsring (slät) är lite högre än vigselringen (samma som din) Och sen så har jag en till bild där jag har 3 ringar den tredje är min mormors ring som jag fick efter hon gick bort, där ser du verkligen en nivå skillnad (har tyvärr inte just nu några exakta mått) jag tycker detta blev fint på mig och det är en viktigt för mig att kunna ha hennes ring. Men där är vi ju alla olika alltså vad vi tycker är snyggt :) men du kanske får lite hjälp av dessa bilder? Ja det är jobbigt med alla beslut.

  • Maj12

    Frusna Flickan: Jag skrev till dig men skriver här med :) Nu har jag ordnat så du kan se bilderna, på något vis så hade det låst sig.

  • Maj12
    Sicsthlm skrev 2014-03-22 11:46:01 följande:

    Tack! Varför ska man försäkra? Vad får man ut om det händer ngt?


    Jag tog ingen extra försäkring på min ring hos guldaffären, vi har ju hemförsäkringen :) Våran hemförsäkring täcker allt, om jag tappar den, den blir stulen eller den går sönder.
  • Maj12
    ellysmom skrev 2014-03-24 19:49:57 följande:

    Man bör extraförsäkra om man har lite dyrare ringar. Mina kostar sammataget ca 70 000 och tappar jag dem,förlägger dem eller på nåt annat sätt skadar eller förlorar dem så får jag full ersättning baserat på värderingsintygen.

    I en hemförsäkring har man inte samma skydd och kravet på försiktighet är mycket högre. Det är sällan man får ersättning i samma utsträckning som med specialförsäkringarna. 

    Men som sagt, det är ju inte ett problem om man inte har så dyra ringar. Då är ju försäkringsbolagen kanske oxå lite mer "givmilda" i sina beslut kan man tänka sig.


    Nej min ring är mkt billigare än din men tyckte bara att man ska kolla upp sin hemförsäkring först innan man tecknar en extra försäkring. I våran hemförsäkring har vi både drulle och mkt annat smått och gott som gör att man är skyddad mot mycket.
  • Maj12
    Amandicus skrev 2014-05-15 15:49:13 följande:

    Världens lyckligaste fästmö har äntligen fått sin drömring! WOOOOHOOOOOO!


    Vilken fin ring! Förstår att du är nöjd :)
  • Maj12
    Elca skrev 2014-05-15 17:24:14 följande:

    Mina ringar. Två alliansringar och en enstensring. 


    Åh vad fina!

    Vad läckert det blev med 2 alliansringar. Får jag fråga varför du valt tre? Om det har någon särskilt betydelse?

    Jag ska nämligen också ha tre ringar så därför är jag nyfiken.
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014