Inlägg från: bettansss |Visa alla inlägg
  • bettansss

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Nathaliem skrev 2014-01-19 13:08:32 följande:

    Här kommer mina fina ringar! Glad
    Enstensringen är förlovningsringen och alliansringen är den jag får bära i februari när vi gifter oss i Thailand.


     


    Så fina! Liknar den kombinationen som jag ska ha, men min enstensring  (förlovningsringen) är lika bred runt hela ringen. Just nu är vigselringen under tillverkning men ska få hämta ut den nu i veckan eller nästa och om drygt en månad får jag bära den på heltid! Vad jag längtar :) Vad är det för material du har i dina? 
     
  • bettansss

    Hämtade våra färdiga vigselringar idag så kunde inte låte bli att tjuvprova lite! ;) Enstensringen är min förlovningsring som jag tidigare lagt ut i "Ringar 2013"-tråden och den smalare är vigselringen som jag får ha på mig på heltid om exakt fyra veckor!

    Båda ringarna är i vitguld, vigselringen är en halvallians med 15 briljantslipade diamanter. Förlovningsringen är lite rundad i kanterna medan vigselringen är rak men tyckte att det blev bra tillsammans trots att det inte var så jag hade tänkt mig från början. 


  • bettansss
    Maj12 skrev 2014-01-27 23:42:45 följande:
    Dom är verkligen jättefina tillsammans . Ja visst är det så att det blir inte alltid det man tänkt sig. Jag hade tänkt mig en enkel slät ring med kanske någon liten sten i, men förälskade mig i något helt annat :) Längtar tills jag får hämta hem min :) så jag också kan tjuvprova.
    Tack! Jag har iofs aldrig riktigt haft nån klar bild av hur jag vill ha vigselringen, förutom att jag nog tänkt att jag vill ha en med stenar på rad. Förlovningsringen har jag alltid tänkt att den ska se ut typ som den jag har men nu när vi var på jakt efter vigselringar gick vi till samma guldsmed/designer som gjorde min förlovningsring och han föreslog då typ den här vigselringen men med färre stenar. Så bad bara att de skulle göra en där halva är täckt istället :) 

    Man ser det bara när man ser mina ringar från sidan men stenen på förlovningsringen sitter i en v-fattning och så sitter stenarna på vigselringen i en typ av v-fattning också, fast nersänkta i ringen, så på det sättet är de lika.   
  • bettansss
    pinkflesh skrev 2014-01-31 22:17:15 följande:
    Ellysmom: Hon har ju sagt vad det är - en oslipad diamant. Sjukt ohyffsat att skriva så som du gjorde. Om du faktiskt undrar vad det är för något kan man ta sig tiden att formulera sig vänligt, jag tror snarare du menade att "dissa"^^
  • bettansss
    just skrev 2014-02-28 12:43:44 följande:
    Sådär! Vi gifte oss i helgen och nu sitter mina fina ringar på fingret! Jag nojade en del innan att jag verkligen valt rätt, men jag älskar mina fina ringar. 


    Haha, när jag snabbt bläddrade förbi såg de precis ut som mina ringar :) Jättefina tycker jag förstås! 
  • bettansss


    Så här ser mina ut, jag har visat dem förut men det är inte förrän nu jag får ha vigselringen (den yttersta) på fingret på heltid :)
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014