• Enilea

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Tina379 skrev 2014-01-18 10:13:33 följande:
    Aha det är så.. Tack för infon. Då kan man väl bara be dom göra röd guld. Jag har skickat iväg ett långt mail. Har inte fått svar än eller om det blivit fel nåt fel på deras mail för jag har nu väntat i 6 dar på svar från SamaraJames... Men annars får jag ju ringa dom. Har hört väldigt bra ifrån SJ när jag kollat omdömen. Vill ju gärna beställa därifrån för dom har så bra pris!
    Rött guld, rosé och gult guld är inte samma sak. När jag sålde smycken var det många som ville köpa röd guldsring och pekade på ringarna i gult guld, missuppfattningen är alltså väldigt vanlig.

    Här är rosé, gult och vitt guld: 

    och sist en roségulds ring.
  • Enilea

    Här är min förlovningsring (inte min bild), vigselring är inte bestämd ännu, men kom gärna med förslag!

  • Enilea
    Trattkantarellen skrev 2014-01-18 13:00:57 följande:
    Japp, ser den också =p
    Tror det är bilden som försvann från Enileas inlägg.
    haha snacka om bugg! trodde att det bara var jag som såg den?!
  • Enilea
    filibustern skrev 2014-01-18 12:01:18 följande:
    mycke bling! fin! :) 
    vill du ha ännu mer bling? ett alternativ är ju att ha en solitär:) en fyrkantig diamant skulle vara snyggt. personligen skulle JAG ha tagit en vanlig slät guld om jag hade en sån där förlovningsring. ^^ men det är ju bara min åsikt. :P
    Den är inte så blingig i verkligheten eftersom det är gult guld så försvinner diamanterna lite. Från början var det tänkt att jag skulle ha en slät till, men nu vill jag inte alls det. Helst vill jag ha en ring med en större sten på mitten och sen några mindre på sidorna.
  • Enilea
    Carolinekahlstrom skrev 2014-02-05 00:15:56 följande:
    Vad tycker ni om att ha en mer rundad förlovningsring till en rakare form på vigselringngen? Ser det heltokigt ut? Sitter vid telen så länkar, första länken är förlovningsringen och andra den tänkbara vigselringen. Passar det? Andra förslag? www.albrektsguld.se/article/forlovningsring_i... , www.albrektsguld.se/article/diamantring_i_18k...
    Personligen tycker inte jag att det är fint med en rak mot en kupad, men smaken är som...
    har du provat ringarna tillsammans? Diamantringen är en mindre och billigare variant av en av Albrekts storsäljare. Kan hända att diamantringen är lite låg i jämförelse med förlovningsringen?!
    Om du inte testat- gör det. om du testat och gillar det- kör!! Det är du som ska bära ringarna och det är du som ska gilla dem!
  • Enilea
    Ploppcorn skrev 2014-03-15 09:04:10 följande:

    Jag fattar inte, kan inte ladda upp bilder, men när jag trycker på browse laddades de upp på min egen sida ... Weird.


    Det går bara att lägga upp bilder via Firefox, fast det kanske du vet
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014