• Tina379

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Ni som planerar att köpa från England. Rosegold är väl detsamma som vårt röd guld va? Blir så förvirrad när det dykt upp ros'e guld. Alltså ännu mer ljusare ton. Hade tänkt köpa antingen från 77d eller samarajames för att slippa tull. Annars hade det helt klart blivit james allen. Undrar om ni vet vad det kostar att bara göra klofattningen? Tänkte köpa en weddingring 4mm och så får dom fatta in en 0,5 cts. Vill ju ha den som ex schalins seine. Hur vill ni ha era diamanter? Jag tänkte exellent cut, H, vs1 alt en bra Si1 den skall vara( eye clean) 0, 5. Cts. Med GIA eller AGS cert.

  • Tina379

    Aha det är så.. Tack för infon. Då kan man väl bara be dom göra röd guld. Jag har skickat iväg ett långt mail. Har inte fått svar än eller om det blivit fel nåt fel på deras mail för jag har nu väntat i 6 dar på svar från SamaraJames... Men annars får jag ju ringa dom. Har hört väldigt bra ifrån SJ när jag kollat omdömen. Vill ju gärna beställa därifrån för dom har så bra pris!

  • Tina379

    Jo jag vet att det är mängden koppar som är avgörande för röd eller rose och som dom blandar i det gula guldet. Blev bara så osäker på om benämningen rose i UK.

  • Tina379

    Har tittat lite snabbt nu, hittar ingen information på diamanterna på sidan? Köper man den från samma som ringen? Den ring som du visade var jättefin men priset inkluderar inte stenen så du vet det.

Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014