Inlägg från: Innuendo |Visa alla inlägg
  • Innuendo

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    ViktoriaStefan skrev 2014-01-09 20:16:47 följande:
    Min förlovningsring är från Schalin, jag bara älskar de ringarna


    Den ser ut så här på hemsidan


    Som vigselring har jag inte bestämt mig än men någon av dessa från Schalin blir det nog
    Diamantring i 18K guldDiamantring i 18K guld
    Ja, de har fina ringar. Den översta hade jag som vigselring, fast i vitt guld. Men jag har förlorat den! Gråter Tappat eller fått den stulen. Förlovningsringen också. Nu fick jag som julklapp av Maken att köpa nya ringar, men vi har dålig ekonomi så jag får tänka mig för. Inte för att priset är det viktiga. I början var det jätteroligt att leta ringar, nu är jag så less på det! Kikar runt här, ber andra om tips... Men jag tror jag hittat dem nu. Visar väl upp dem när jag väl köpt dem - för även om jag varit förlovad i 10 år och gift i snart 8 är ju ringarna från i år, så det måste väl vara okej att visa dem här?
    Bland de största pessimisterna finner man tidigare optimister.
  • Innuendo
    Csve skrev 2014-01-16 11:31:58 följande:

    Tack snälla för svar!


    Har ju varit och provat och det blir inte för brett, så frågan var bara om det blir för mycket bling.
    Bilden är nog inte skalenlig direkt..*s*


    Frågan är ju faktiskt vad du själv tycker. Vad andra tycker har väl egentligen ingen betydelse? (Säger hon som själv inte kan välja ringar, ha ha!)

    Men det är ju så, man måste gå efter vad man själv tycker är fint, och inte bry sig så mycket om andras åsikter. Jag tycker inte det är för mycket bling, men så gillar jag bling också. Flört

    Men du kan ju variera en del, ibland kan du ha alla ringar, ibland kan  du ha bara en, ibland två... Jag tycker du får så härligt stora variationsmöjligheter, så jag skulle slå till om det är så att du vill ha dem. Vad andra tycker är ju inte det viktigaste, eller hur? Det är du som ska bära ringen/ringarna, förhoppningsviis i många år, och då är det naturligtvis viktigt att du trivs med dem!

    Nu har du fått ett "varken bu-eller-bä-svar", jag ber om ursäkt. Jag hoppas du blev något lite klokare av det. Om inte är jag ledsen att jag inte var till någon hjälp. Glad Jag är expert på sådant här, att ge långa svar som egentligen inte är några svar... Men jag menar väl!
    Bland de största pessimisterna finner man tidigare optimister.
  • Innuendo
    Hallon skrev 2014-01-17 21:58:37 följande:
    Snyggt!! Jag kikar också på liknande 3stensringar!
    Får man lov att fråga var dssa ringar är löpta, vilken bredd de har och hur mycket de kostar?
    Bland de största pessimisterna finner man tidigare optimister.
  • Innuendo
    Lina Å skrev 2014-01-18 12:14:24 följande:
    Innuendo: 
    Förlovningsringen kommer från USA. jag gissar på bredden ca 4 mm kanske.
    förlovningsringen jag har fick vi till ett annat pris men är värd 4000 dollar.  
    Tack, jag inser att det var en ganska ofin fråga, ber om ursäkt...

    Och jag ber om ursäkt att jag frågade fel inläggsskrivare (minns inte ditt nick nu) men det blir ju lite knepigt när bilderna är med i citaten. Det blir svårt att se vem som skrivit ursprungsinlägget.
    Bland de största pessimisterna finner man tidigare optimister.
  • Innuendo
    Incredible skrev 2014-01-20 10:33:00 följande:
    På nyårsnatten överraskade han mig totalt när han fick ner på knä och
    plockade fram den här ur fickan.
    Trodde aldrig att han skulle lyckas välja en sån fantastisk ring helt själv!
    Det är en alliansring i 18 karats vitt guld med 9 st princesslipade (4kantiga) diamanter.
    Jag älskar den!!Hjärta



    Oj, så fin! Hade du inte gett honom någon liten vink alls om vilken sorts ring du ville ha?  Jag har en känsla av att män har lite svårt att välja "den perfekta ringen"... Flört  Nu ska man förstås inte dra alla över en kam, men generellt sådär verkar män och kvinnor ofta ha väldigt olika uppfattning om hur drömringen ska se ut...

    Inte för att det är det viktigaste, bara att få en ring som den blivande maken valt ut är ju speciellt!
    Bland de största pessimisterna finner man tidigare optimister.
  • Innuendo
    niwen skrev 2014-02-01 11:16:33 följande:
    Haha det är precis som det står en uncut diamant. Det är alltså så dom ser ut innan dom blir slipade och behandlade och glänser ungefär. :) Googla raw uncut diamonds om du vill se olika varianter. Det är inte det vardagliga blinget men jag tycker dom är häftiga. 
    Det var jättefint, väldigt ovanligt!
    Bland de största pessimisterna finner man tidigare optimister.
  • Innuendo

    Jaha, nu har jag fått mina nya ringar (har varit gift sedan 2005 men förlorade mina ringar och har nu skaffat nya). Fotograferade dem så tjusigt och satt sedan under eskalerande frustration och försökte lägga upp bilden här. Det gick så klart inte. Så nu länkar jag till den i stället, ber om ursäkt för att det blir jobbigt.

    www.dahlstromsguld.se/sv/produkter/flemming-uziel-lovely-2.html

    Jag tog två likadana ringar, enda skillnaden är att det är en liten diamant i den ena. Pyttelten. Det stör inte mig, jag gillar inte bling, men det stör Maken som vill att jag ska ha större (han är väl rädd att ses som snål Flört). Dock har vi verkligen inte råd med en ny ring till så jag ska faktiskt köpa en på Pantbanken. En vitguldsring, solitär kallas de väl, med diamant, även den rätt liten men bara Maken blir nöjd!

    På fredag ska jag genomgå en operation (kul att tillbrunga Alla hjärtans dag på sjukan Skrikandes), och i mars fyller jag år, så jag ska se ringen som en present i förskott och en "tröst" för operationen säger han, gullet.

    Kan ju passa på att fråga vad ni tycker, ska man ha den mellan de båda släta ringarna tro? Provade med en oäkta ring och det såg ganska bra ut, men jag hade tänkt löda ihop dem för att minska slitage då de är ganska tunna, så kanske ska man ha den nedanför?


    Även helgon har ett förflutet & även syndare har en framtid.
  • Innuendo
    @ SecretBride: Jag tycker det är snyggast att ha ringarna som på bilden. Om jag hade sådana ringar skulle jag ha dem så.
    Även helgon har ett förflutet & även syndare har en framtid.
  • Innuendo
    @Maria46: Åhhh, wn sådan vigselring hade jag fasti  vitt guld! Saknar den så, men ville inte ta en ny likadan nu näe jag skulle köpa "ersättningsringar", det hade känts fel på något sätt. Hade som sagt den j vitguld och förlovningsrinen var en enkel slät i röduld, såg jätttefint ut även om en del tycker det är konsyigt att banda två guldfärger!
    Även helgon har ett förflutet & även syndare har en framtid.
  • Innuendo
    @Emmchan: (Jag citerar dig inte eftersom bilderna kommer med och det är ju onödigt, jag hoppas du ser detta ändå) De där ringarna är jättefina! "Barnringen" du talar om, hade du tänkt att det skulle vara som den på nedre bilden? Det skulle ju vara en väldigt fin kombination. En bekant har också en "barnring", men den var slät när hon köpte den och så har hon satt i stenar när barnen kommit. Hon har då satt i barnens månadsstenar. Det är fint, men man ju tycka att det blir för "plottrigt" med flera olika färger om man får många barn .Hon har dock haft turen att få två barn i april (diamanter) och ett i september (safir) så hittills har det inte blivit någon märklig blandning i alla fall. Flört

    Vad gäller "bling" är jag personligen ingen "blingmänniska" och skulle välja en liten sten, men det är ju naturligtvis helt upp till dig.

    Jag förstår precis vad du menar när det gäller beslutsångest, det är något jag också lider av. Jämt måste jag fundera hit och dit, det gör folk i min omgivning tokiga! Glad
    Även helgon har ett förflutet & även syndare har en framtid.
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014