• Lina Å

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Detta kommer att vara min bröllopsring



    Och detta är min förlovningsring


     
  • Lina Å

    Innuendo: 
    Förlovningsringen kommer från USA. jag gissar på bredden ca 4 mm kanske.
    förlovningsringen jag har fick vi till ett annat pris men är värd 4000 dollar.  

  • Lina Å

    cata86, ser att du har både princess slipad och runda stenar. Jag har funderat på det mkt att välja två olika. Kul att få se hur det faktiskt ser ut! 
     

  • Lina Å

    Jätte fin ring Ellysmom. Kul att få bära bägge ringarna snart. 

    Min ring har varit förstor under några månader, men sambon åkte över till Usa igen och fick den både mindre samt fixade en värdering på ringen samtidigt. Nu ska vi börja se ut bröllopsringar snart. :)


  • Lina Å

    Innuendo; min blivande make är ifrån USA så när han var hem för några månader sedan så hade han planerat att köpa ring. Han tittade runt väldigt mycket, han visste om min ring storlek men tog ändå en liten större ifall de skulle vara någon skillnad mellan länderna. Därför passade det så bra att när han åkte hem nu för några veckor sedan så kunde han göra den lite mindre samtidigt :) Jag vet inte om jag skulle våga skicka efter en ring med stenar. Jag tror set jag litar för lite på främlingar för ngt sånt men man kan ju hitta verkliga fynd om man skickar efter ibland Ja jag tycker det var en perfekt storlek. Mycket bling, bra kvalité. Har ju sett så många andra otroligt fina ringar här så man blir ju alldeles yr. Finns så många kombinationer man kan hitta på. Väldigt kul att se :)

  • Lina Å

    MrsP93. Vilka fina! jag har samma ;) jag funderar dock att skaffa en annan vigselring än den som "tillhör" min förlovningsring (past,present and future) :)

  • Lina Å


    Vi var och bestämde mina ringer i torsdags, fick dom i förrgår. Vigselringen är så fin från sidan då man kan se alla diamanter och dess form. Så lycklig och nöjd! får bära dem den 22 Augusti så snart :D
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014