• Chicita

    Hur reagerade er familj? Reagerade de alls??

    Det blev inga stående ovationer, champagnekorkssmällande eller glädjetårar här heller Flört

    Pappas sambos kommentar var "jag är nog sjuk den dagen" och pappa blev lite vit i ansiktet.
    Vi är båda vuxna, över 35 när vi berättade att vi skulle gifta oss - över ett år senare), inga kraschade äktenskap, problem eller liknande. Våra föräldrar är helt normala varmhjärtade människor.
    Men oftast ligger det ju så långt i framtiden så att dom har inte riktigt möjlighet att ta in det... Det är ju inget som "händer i morgon" liksom...

    Att vi fick de reaktionerna från pappa och hans sambo hängde ihop med vårt tema och att jag ville att pappa gick in med mig (passade in i temat - annars föredrar jag den svenska versionen med gemensamt intågande).

    Mamma var orsaken till att vi satte ett datum. Hon var väldigt sjuk i MS och KOL så vi ville försöka hinna innan hon gick bort. Så där blev det mer ett utpressningsmoment för att övertala henne att gå med på att läggas in på vårdhem då hon säkert inte skulle överlevt ett halvår om hon fortsatte att bo hemma med bara hemtjänst.

    Makens föräldrar fick veta efter hans bröder eftersom vi frågade om dom ville vara marskalker på en middag som makens mellanbrors sambo hjälpte oss fixa (hon var min ena tärna). Brödernas reaktion var väldigt glad, men inte sådär "woohooo"-glad som man ser på film...
    Makens föräldrar svarade typ "jaha, ojdå vad roligt... är ni kaffesugna eller ska vi ta te och smörgås direkt?" Flört

    Men alla var inblandade och hjälpte till att få dagen att bli så bra den kunde.
    Och på bröllopsdagen var dom verkligen taggade och tyckte att det var jättekul Solig 

Svar på tråden Hur reagerade er familj? Reagerade de alls??