• Äldre 9 Jan 08:09
  10778 visningar
  9 svar
  9
  10778

  Varför förstår han inte :(

  Håller faktiskt med innuendo, det låter lite omoget hela grejen. 

  Att ta upp en cigg vid bordet och röka var en av grejerna jag reagerade starkast på. Om man väljer att röka hemma hos sig själv så får man ta det kastet, men att ta upp en cigg hos någon annan, det är väldigt respektlöst. 

  Jag förstår att det är jättesvårt med att konfrontera någon, och det är ju skönt att din pojkväns lillebror faktiskt håller med om att mamman var lite harsh, men ibland kanske man får släppa det. Om man ler och är trevlig och lär känna sin respektives familj först så kan man börja ifrågasätta sen (om man måste), när man lärt känna dem. Att maila och smsa och så är faktiskt pajkastning. Och om du vill ta upp det så får ju du göra det när ni väl ses. Hon kanske tänkte att du skulle ta upp det och annars försökte hon göra något roligt med dig så du skulle känna dig välkommen. Det kanske var hennes sätt att visa att hon inte hade något emot dig, att ta med dig på julmarknaden.  

  När jag och min sambo varit tillsammans i 2 månader så åkte hela min familj iväg på en resa där respektive var medbjudna, men självklart inte min sambo. Vi hade ju inte varit tillsammans så länge och jag vet inte om jag ville ha med honom där. Han ville nog inte följa med och spendera en vecka med min familj utan att kunna gå ifrån och pausa heller. Och hade vi båda jättegärna velat att han skulle åka med så hade ju vi kunnat köpa hans biljett, för jag förstår om mina föräldrar inte vill betala 8.000 extra för någon de inte hunnit träffa och lära känna ordentligt än. Inget konstigt alls med att han inte var medbjuden även om min systers man var medbjuden, de hade ju varit tillsammans längre! Hade denna resan blivit av iår hade min sambo säkerligen fått följa med, för nu har ju vårt förhållande varat längre och känns mer stabilt. 

   

Svar på tråden Varför förstår han inte :(
Logga in
Bli medlem