• Äldre 5 Jan 08:30
  10746 visningar
  9 svar
  9
  10746

  Varför förstår han inte :(

  Jag reagerade på rökningen. Du skrev att du tog upp en cigg och tände den? Vid bordet? Satt ni innomhus? Det känns som om det togs som en stor förolämpning att du rökade nära henne när du veta tt hon inte tål det.

  Nu slutade jag röka för länge sedan. Men om jag minns det så går man ALLTID ifrån bordet och en bra bit ifrån andra icke rökare innan man rökar. Dessutom frågar man alltid om lov innan man tänder en cigg hos någon annan, speciellt då röken påverkar alla och askan smutsar ner trädgården.
  Jag slutade röka för att mina luftrör mår skit (astmaanfall) Om någon tände en cigg vid bordet hemma hos mig så skulle jag ta illa upp.

  Nu så har din svärmor självklart drivit detta lite väl långt, men du kanske ska be om ursäkt för att du rökade hemma hos henne? Du visste ju trots allt att hon hatar cigaretter. Kanske är det en uppriktig ursäkt hon väntar på?
  Ibland får man vara lite ödmjuk och jag tror att du måste vara ödmjuk mot, och inte bråka med, din svärmor för mycket. Din sambo har gjort klart för dig vem han väljen om han måste välja (iom resan) så undvik att sätt honom i den sitsen.

  Men OM du vill ha en självständig man som står upp för dig, till och med inför sin mamma, så får du nog leta efter en ny kille :(

Svar på tråden Varför förstår han inte :(
Logga in
Bli medlem