• Äldre 27 Dec 20:21
    2654 visningar
    4 svar
    4
    2654

    Överkörd av svärmor

    När det gäller att ha tolvåringen som tärna så tycker jag helt klart att ni ska göra skillnad på henne och dom andra om det nu blir så att hon ska vara med där.
    Samma färg och tyg på klänningen om det går, men en modell som passar hennes ålder bättre än dom vuxna tjejerna som säkert vill känna sig lite "snygga och sexiga" Flört 
    Och hon kanske kan få vara blomsterflicka istället. Och nu menar jag inte en sån där liten näbb som går med en korg och strör ut blomblad framför er.
    Utan hon kanske kan få ha en blomsterkrans i håret istället för en bukett (eller en handledsbukett om ni inte vill att hon ska ha blommor i håret) och så kanske hon kan vara den som håller i din bukett den korta stund som behövs. Så då kan det vara skönt att inte ha något annat i händerna den stunden (eller om hon tar hand om buketten för den tärna som ska hålla din bukett en stund eftersom det kan bli lite jobbigt med två stycken)...
    Eller... Så är hon helt enkelt bara "juniortärna" med en lite mer åldersriktig klänning...

    När det gäller svärmor så får ni nog helt enkelt bara sätta ner foten gemensamt och säga att "det är jättesnällt att ni vill betala delar av vårt bröllop. Vi bad inte om det, men vi är väldigt tacksamma för det. Dock är det fortfarande vårt bröllop, inte ert och vi kan inte böja oss efter alla era önskemål, för då blir det inte längre det bröllop vi vill ha" 

Svar på tråden Överkörd av svärmor