• Resebudget/resekassa till bröllopsresa i Medelhavet

  Ons 25 dec 2013 21:37 Läst 1352 gånger Totalt 2 svar
  Visar endast inlägg av Marie Malmö - Visa alla inlägg
 • Ons 25 dec 2013 21:37 #1

  Men VAR i Medelhavet? Det är ju en stor skillnad på Spanien, Frankrike, Italien, Kroatien, Grekland och Turkiet t.ex.

  Vet inte varför ni ens funderar på halvpension och all inclusive när det finns så många fantastiska restauranger kring Medelhavet! All inclusive kan man ägna sig åt när det inte finns nånstans att gå överhuvudtaget. Som på Maldiverna t.ex.

  Ni behöver i alla fall inte 1000 kr i fickpengar om ni nu ska ha mat på hotellet. Om vi nu antar att ni ska till något av de dyrare länderna (Spanien, Frankrike och Italien) och ska äta UTE räcker lätt 500 kr per person och dag och då kan ni äta två gånger och dricka vin till. Ska ni shoppa en massa får ni kanske räkna med mer.

  Men måste ni räkna ut en viss summa egentligen? Ni kan ju ta ut pengar när ni kommer ner eller betala med kort så behöver ni inte planera i förväg.
  På 10 dagar i Kroatien spenderade jag 5 800 kr (inklusive allt utom flyg) och på en 9 dagars rundresa i Andalusien spenderade jag 5 100 kr (allt utom flyg) och när jag reste runt i 15 dagar på franska och italienska rivieran spenderade jag 7 800 kr (allt utom flyg). Sen bor jag relativt billigt ska jag tillägga. Reste med min sambo, men priserna är för min del.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll