• Äldre 30 Dec 17:16
    6759 visningar
    23 svar
    23
    6759

    Hur gör ni med sminkningen?

    jag är kluven... Jag är väldigt intresserad av makeup och har väldigt bra grejer och är rätt duktig själv. Så jag har funderat på att fixa det själv.
    Hår är jag dock hopplös på så det får jag skaffa hjälp med av någon annan..

    Dock vet jag att jag kommer bli väldigt petig och lätt missnöjd med mejken om jag är nervös. Därför vorde det kanske bäst att få hjälp med det men vet inte var än... 

  • Äldre 7 Feb 12:29
    #15

    Har kommit fram till att jag iallafall kommer använda mig av Urban Decays produkter på dagen! Har alla deras NAKED palettes och de är supervackra!

    Kanske får investera i mer UD NAKED prdukter... ;) 

  • Äldre 7 Feb 12:54
    #17
    Petraksa skrev 2014-02-07 12:37:22 följande:
    Jag är väldigt intresserad av smink och har mängder med bra smink hemma. Men däremot kommer jag inte sminka mig själv på bröllopsdagen. 
    Jag tror helt enkelt att nerverna kommer att ta över för mycket och att en sminkning säkert hade kunnat ta flera timmar för mig då jag är perfektionist ut i fingerspetsarna.
     Fast när jag blivit sminkad av olika make-up artister har jag aldrig blivit nöjd. Men jag har en högsta önskan om vem som ska sminka mig och jag har redan lagt ut lite trådar och mailat henne trots att det är ett och ett halvt år tills vi gifter oss :)

    Cuddly : Bästa sättet att inte få smink som rinner under dagen är att använda en grym primer. Jag använder smashbox- photofinish till ansiktet och urban decay- primer potion till ögonlocken. Sen att använda bra produkter överlag är ett måste. 
    Ett bra löspuder är enligt mig också ett måste, gör så att sminket sitter och så slipper man massa jobbig glans i ansiktet.
    Ett annat tips om du tänker sminka dig själv är att titta på tutorials på youtube och öva i massvis så att det sitter på den stora dagen :) 
    Precis så jag känner med! Antingen får man väl öva sig som sjutton innan så sminkningen går som ett rinnande vatten, eller "träna upp någon"... ;)

    Japp Smashbox och Urban Decay är blad de bästa när de kommer till primers! 
  • Äldre 16 Mar 21:22
    #21
    Petraksa skrev 2014-02-07 13:02:41 följande:

    Någon som vet om Urban Decay går att få tag i Sverige nu? Brukar köpa på mig en hel hög när jag åker till USA men sista resan var i augusti och nu kommer det inte bli en ny på några år :/ Tyvärr glömde jag köpa ny primer då den andra nästan är slut och jag klarar mig absolut inte utan den!

    I värsta fall får jag skicka hem den till någon kompis i usa så får de skicka vidare men hade varit bra om man kunnat köpa eller beställa i Sverige :) 


    Det är prat om att Sephora i Stockholm ska ta in det men ingen aning hur det går..
    Det finns också brittiska hemsidor som skickar billigt till Sverige.

    Annar har jag även provat Too face eye primer nu och den är minst lika bra som UD...
Svar på tråden Hur gör ni med sminkningen?