• Äldre 8 Dec 13:01
    1962 visningar
    6 svar
    6
    1962

    HJÄLP -ska försöka fin in min m2b och mig själv i dekorationerna..

    Har precis samma problem som du! Min sambo är en inbiten lastbils- och bussälskare som lever för fordon och att ligga på vägen. Själv sitter jag gärna hemma med en god bok eller tv-serie, tränar ett par gånger i veckan och pluggar.

    Förutom att jag inte vet hur jag ska göra för att kombinera dessa två eftersom vi är totala motsatser, så har jag problem med att hitta mitt distinka intresse, hans är så uttalat, jag har inget egentligt intresse. Det närmaste jag kan komma är att jag älskar historia och tycker om att läsa böcker!

    Vi träffades genom jobbet, han körde buss och jag jobbade som bussguide, och jag har funderat på ifall man på något sätt skulle kunna ha det som tema. Jag menar, trots att vi är så olika så är det ju det som gör oss bra tillsammans!

    Hittills har vi kommit fram till att vi efter kyrkan (medeltida kyrka) ska åka lastbil till festlokalen. Har också funderat på det där med placeringskorten och har också hart tankar på om man kunde hitta något motiv till inbjudan, exempelvis en lastbil med en glad lastbilschaufför och en tjej som sitter ovanpå lastbilen och läser en bok.

Svar på tråden HJÄLP -ska försöka fin in min m2b och mig själv i dekorationerna..