• eme

    Skärgårdstema

    Kul med lite inspiration på havstema, vi gifter oxå vid havet och kul att få in någon detalj som är havsinspirerad även om temat inte har störst fokus på det :) Vi har tänkt mer färgtema, (kungs)blått, sand och silver.. så havet representeras där ist.. Ljusen i snäckskal var väldigt fina :) Sofieh; är ni från Nynäs? Var ska ni gifta er och var har ni festen? Är själv från Nynäs, vi ska gifta oss i Ösmo kyrka och ha festen på Lövhagens vandrarhem :)

  • eme

    Sofieh: Ok. Vi kommer ha festen inne, var lite inne på partytält men rent praktiskt och vädermässigt så får det bli inne :) Havsbad är jättefint, har länge tänkt att där skulle jag vilja gifta mig. Vigsel antingen utanför casinot eller på bryggan vid spat. Men sen träffade jag min sambo (träffades i kalmar när vi båda plugga sen flyttade han med upp) och han i sin tur började jobba där, så det känns inte så kul att han ska behöva gifta sig på jobbet.. :p Men vi kommer bo där på bröllopsnatten iaf :)

  • eme

    Funderar på detta med bordsplaceringskorten.. vi hade tänkt göra dem i papper, samma färger som övriga tryckmaterial.. men börjar fundera på om man ska ge sig ut i naturen och plocka sten och skriva på ist (för att få in lite hav) Någon som har tips på havsinspirerade placeringskort?

  • eme
    KimOchKjell skrev 2013-12-13 16:53:30 följande:
    Man kan plocka stora finare blåmusslor och skriva inuti på det som är glansigt och fint , Blåmusslor är ju inte så ömtåliga så man kan skura av dom med en nagelborste tex så blir dom superfina :) Det funderar vi på.
    Det var ett bra tips! :)
Svar på tråden Skärgårdstema