• Nightrod

    Inga strumbyxor

    Himla skrev 2014-09-10 07:40:30 följande:

    Festfina strumpbyxor är absolut det bästa samt säkraste kortet om man vill slippa oroa sig för att det ska synas igenom eller tappa strumporna.


    Nu är du inne och skriver i en snart ett år gammal tråd, som någon puttade fram igen...
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Staffan58 skrev 2014-09-10 14:43:41 följande:
    Jag hade personlig brevkontakt med den här tjejen,ville bara få en uppdatering, nyfiken som jag är, har inte henne bland mina kontakter i mailboxen längre, och eftersom hon skrev den här tråden så kanske hon hör av sig,tänkte jag, men förstår att du tycker mitt inlägg blev udda och konstigt,men trevligt att du svarade.

    Och hur fan får du det till att jag svarade dig??
    Jag skrev till HIMLA, INTE till dig


    Jag är här för att jag skall gifta mig och tycker det är kul att se och höra om andra som skall göra det samma,  INTE för att konversera med skilda män som jagar efter nya kvinnliga kontakter på ett bröllopsforum.


    Och jag går helt emot mig själv genom att ens svara på ditt inlägg, men du skall veta att allt jag skriver i detta forum och allt jag frågar om, ALDRIG kommer att vara riktat till dig, så du behöver inte citera mig om jag inte specifikt frågar dig om något.
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Snälla kära folk här på bröllopstorget sluta föda trollet. Har ni inte förstått att han trollar och bara vill skapa irritation på detta forum.

    Vad jag INTE förstår är hur administrarörerna på bröllopstorget inte stänger ner en person som "spammar" sina egna trådar och skickar inlägg efter inlägg på sina egna inlägg för att få synas och få reaktioner, samt helt tydligt använder detta som en kontaktsida.

    Anmäl, för spam, för off to pic osv, förr eller senare måste de väl fatta att denna sortens inlägg som denne användare hela tiden postar är oerhört negativt för de användare som använder detta forum för vad det är tänkt för.

    Snälla föd inte trollet, låt det dö ut i tystnad.


    Live free, ride free
Svar på tråden Inga strumbyxor