• Chicita

    Inga strumbyxor

    De strumpebandshållare jag har testat har synts igenom när jag haft tunnare klänningar / kjolar på mig men då sitter i alla fall strumporna uppe på mina trattformade ben Tungan ute

    Stayups funkar inte för mig. Mina lår är så väldigt mycket smalare runt knäna än vad dom är mitt på låren. Tänk dig att försöka sätta ett spänt gummiband halvvägs upp på en tratt liksom så förstår du vad jag menar Flört
    Så det beror väl på... 
    Jag skulle nog hellre satsat på att ha tights på mig under de stunder jag var ute, och så ta av dom och vara barbent inne.  

  • Chicita

    Det behöver ju inte heller vara tantiga nylonstrumpor i 40 denier med taskig hudfärgston liksom Flört

    Kolla på HM, Lindex eller Gina Tricot (exempelvis). Dom brukar ha rätt coola strumpbyxor med lite mönster, lyster eller liknande som kan tilltala tonåringarna Glad
    Men jag skulle ändå satsat på leggings utanpå - även om dom väljer strumpbyxor till middagen/ festen sen.
    För det är griskallt att stå ute barbent och vänta på brudparet eller under "kramkalaset" eller liknande...
    Bättre att vara varmt klädd då än att få en UVI senare Flört 

  • Chicita
    Staffan58 skrev 2014-09-10 20:25:25 följande:
    Du missuppfattar vad jag menar, jag har haft kontakt med Annika tidigare via mail, och undrar lite vad som hänt med henne, sen blev det tydligen lite turbulent här i denna tråd, jag har inte kvar hennes mailadress och tänkte hon kanske svarar i den här tråden.
    ANNIKA ÄR INTE KVAR HÄR LÄNGRE!

    Läs vad PiaB skriver.
    Annika kommer inte svara i den här tråden eftersom hon har tagit bort sitt konto.
    Du som är guide borde veta sånt här och inte sitta och dra upp gamla döda trådar i onödan.
  • Chicita

    Ja du borde kunna sånt här om du är guide. Och det var det jag försökte få fram till dig i din egen tråd förut.
    Som guide ska du kunna hjälpa medlemmar att hitta här i forumet, upplysa om regler och sånt och det kan du ju uppenbarligen inte. 

    Det finns inget bäst före-datum på trådar här, så man får helt enkelt ta för vana att kolla datumet på dom

  • Chicita

    Nej jag har inte varit guide längre än dig.
    Det är helt nytt med guider så alla som är det nu blev det samtidigt. 


    Jag vet inte hur dom gjorde när dom valde vilka som skulle få förtroendet dock.
    Om dom accepterade alla ansökningar dom fick utan att kolla upp hur länge man varit medlem och hur aktiv man är och vad man kunde om forumet. Eller hur dom gjorde sitt urval.
    Jag ansökte inte, utan dom frågade mig (och några till gamla "forumrävar"). Och det hade väl varit bästa vägen att gå. Eller via rekommendationer från andra.


    Jag ska inte behöva sitta och "utbilda" dig, du borde veta sånt här själv. Och du borde ha kunnat grunderna för forumet och hur det fungerar innan du bad om att få bli guide.

  • Chicita
    Staffan58 skrev 2014-09-12 19:03:14 följande:
    Ok hade det blivit så mycket bättre av att handplocka guiderna,har inte bett om att få bli guide, blev det för att jag är intresserad, och kan jag hjälpa till så gör jag gärna det, tycker faktiskt att du ibland går lite över gränsen, men det är min uppfattning, vill gärna ha en sund pratsam relation med dig, du behöver inte övervaka mig hela tiden,har varit gift i 10 år har 5 barn små och stora, har en del erfarenhet, räcker inte det,

    Hur hjälper din familjesituation dig att hålla koll på reglerna här inne på forumet?


    Letade dom upp dig och frågade om du ville bli guide? För annars har du ju bett om det. Om du sa "jag vill gärna bli guide" när dom frågade om det fanns några aktiva, intresserade medlemmar med koll på sajten, så har du bett om det...

    Jag övervakar inte dig, men när du skriver i trådar jag har skrivit i så får jag meddelande om att det har kommit nya inlägg.
    Det borde du väl känna till? 
    När jag ställer en fråga till dig så får jag "goddag yxskaft-svar" tillbaka, så jag ser inte direkt hur det är möjligt att ha någon "sund och pratsam relation", jag är inte intresserad av att ha någon "relation" alls med dig.
    Det jag vill är att du lär dig regler och hur forumet funkar om du ska vara guide.

    Och det är upp till dig själv att sätta dig ner och läsa på om sånt.
    Det är inte mitt jobb att vara någon sorts mentor och lärare.
    Och ja jag blir rätt förbannad när du inte kan något alls om forumet, men ändå ska vara guide. Jag är dock mer arg på BT än dig eftersom du inte verkar förstå bättre...
    När det gäller att gå över gränsen så har du gjort det flera gånger, då det är väldigt många som har reagerat på att du verkar använda forumet för att flörta.
    Jag har fått flera klagomål på det angående dig, och jag har anmält det vidare till BT så får dom kolla upp hur dom tycker att det ser ut.

    Nu är det här färdigdiskuterat för min del.

Svar på tråden Inga strumbyxor