Inlägg från: Anonym (irriterad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (irriterad)

    oengagerad och ointresserad

    Någon mer än jag som har en totalt oengagerad karl när det kommer till att planera ett bröllop? Okej, han har sagt vad han vill och inte vill ha och bestämt en del. Men nu när planeringen ska göras är han totalt ointresserad! Sitter här hemma och försöker få reda på efternamnen i hans familj så att jag kan leta reda på adresserna. Tillslut blir han förbannad och menar på att han inte ringer dem nu! Jag bad han inte göra det och jag blir så trött på hans humörsvägningar, han är värre än mig med PMS! Jag måste juh prata bröllop med honom om jag ska planera det och det vill han ju att jag ska göra, för gifta sig vill han men allt ska bli serverat och fixat av mig. Är det någon annan som har en blivande som är likadan?

  • Svar på tråden oengagerad och ointresserad
  • Anonym (irriterad)

    Chicita skrev 2013-12-01 21:26:47 följande:Min var inte ointresserad och blev inte arg när jag sa åt honom att få tummen ur. Men han var inte den som hade något direkt driv heller även om han var med och hjälpte mig att ta beslut hela vägen igenom planeringen.Men vi hade också lite problem med listan.Du kan väl säga att du gärna kan skriva inbjudningar och sånt, men du måste ju få veta vilka han vill bjuda och i alla fall få såpass mycket info att du kan googla fram adresserna... Och om han inte vill hjälpa till med det så ringer du hans mamma och ber henne om namn och adresser  Jo, han kom sen med några adresser, insåg själv att hans reaktion inte stämde in med situationen. Beslut kan han tack och lov också ta. Men det är störigt när man ställer en fråga om vad han tycker tex. Blommor och svaret blir nej utan något alternativ. Men bestämd kan han ändå vara...lite roligt det där alltså.

  • Anonym (irriterad)

    Jag är ju inte ensam iaf, det är ett som är säkert. Min blivande skulle nästan nöja sig med att bara skriva på ett papper, nästan. Han har inte något intresse av att planera så jag gör det gärna utefter bådas önskemål, för han vet ju vad han vill ha ändå ;) Detta får väl bli mer utav en gnälltråd på våra blivande för att jag själv är ett kontrollfreak underlättar inte för honom, det vet jag. Och det är inte så mycket han kan fixa, bilen har jag ordnat (det är bara jag som är intresserad av det) Jag har en närstående som ordnar med allt efter vigseln så där återstår typ bara festhäfte, vigselprogram och sånt för oss och det ska vi göra tillsammans iaf. Och adresserna jagar han nu efter.

  • Anonym (irriterad)

    Jag har tack och lov hjälp och eftersom min blivande inte kan komma med förslag på hur han vill ha det så får jag försöka tolka hans uttryck och mmm-anden, sen får han nöja sig med resultatet! Otroligt nog så vill han förlja med på bröllopsmässan! Kanske kan få ur lite mer om hur han vill ha det :)

  • Anonym (irriterad)

    Jag har upptäckt med min karl att bröllipsplanerandet är totalt ointressant, föga förvånande. Jag har pratat med honom och försökt pusha på innan för det är en mysfaktor att planera detta tillsammans för mig. Nu när det sakta börjar närma sig, är ca 200 dagar kvar så vill han mer. Jag har gett han "uppdrag" som intresserar honom. Han var nära att krasha vår dator (med all bröllopsplanering på) i sitt arbete med att ordna en egen server där våra gäster kan lägga upp bilder från bröllopet direkt med mobilen. Detta satt han med i 2 dagar och försökte få rätt på, han är inte klar än men han bryr sig och vill. För detta känner han att han kan bidra med. Sen så förstår nog inte män över lag hur mkt tid det tar att planera allt dem är nog lite mer utav tidsoptimister.

Svar på tråden oengagerad och ointresserad