Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    Frisyr till krona?

    Någon som kan tipsa om snygga frisyrer till en krona, ska försöka lägga upp bild på den imorgon men det är en prinsesskrona som är lite större. Min frisör sa att den troligtvis behövs sys fast. Jag hade tänkt mig ngt stilrent och uppsats typ en svinrygg. Finns det någon här som själv haft krona som behövts sys fast och samtidigt haft slöja? Vill gärna se bilder!!

  • Svar på tråden Frisyr till krona?
  • Förälskade

    Dem var fina men jag tänker inte fästa slöjan i nacken. Jag måste få in bilden idag så är det lättare att förstå. För det där är tiaror jag ska ha krona :)

  • Förälskade

    Kronan jag ska ha är från 1930 i silver med bergskristaller. Den är så vacker! Filibustern, plocka fram olika frisyrer och fråga din man vilka han tycker om och ha det som utgångspunkt! Egentligen tror jag inte att min m2b bryr sig så mycket om vilken frisyr jag har, utan det är nog upp till en själv vad man känner sig snygg i. Den sista bilden har jag också tittat på!

  • Förälskade

    Tack :) Jag vill inte ha utsläppt, går inte ihop med bilden jag har i huvudet ;) slarvigt är jätte snyggt men återigen inget som går ihop med min bild, fast ärligt talat vet jag inte förän min klänning och slöja är inhandlad och hänger i garderoben. Min frisör ville ha en knut ganska högt upp för att ge stöd så att säga, även därför utsläppt inte fungerar. Vet du hur dem fäster en virkad krona?

Svar på tråden Frisyr till krona?