• crs

    Linköpingsbröllop 2015

    Hej! 

    Jag ska också gifta mig i Linköping sommaren 2015. Dock inte det traditionella med ceremoni + fest. Om vi lyckas få ihop det så kommer vi istället köra en heldag som börjar med vigsel + frukost med närmsta vännerna närvarande, lunch med min närmsta familj i Småland, middag med hans familj i Malmö och avslut på hotell i Köpenhamn. Lär kunna bli en hektisk dag, men det är ett upplägg som känns rätt för oss! Vi får träffa alla vi älskar och vill dela dagen med, men framförallt får vi göra något skoj tillsammans vi två. 

    I nuläget har vi dock inte kommit längre än den (eventuellt rätt bräckliga) planen och att jag har beställt en klänning. Har idag suttit och kikat på skor och känner väl lite att det kommer vara omöjligt att hitta några som både är snygga och har en rimlig prislapp. Jag har också insett att det eventuellt kan bli knepigt att hitta en vigselförrättare som är pepp på att viga oss sådär kl 7 på morgonen på en lördag... Eller för den delen att vi kommer måsta kliva upp svintidigt för att bli snygga inför dagen. :P 

  • crs

    Det går bra! Rätt chill allting. Allt är planerat osv, mest lite småsaker att fixa. Jag väntar på att få hem (den tredje) klänningen, och behöver väl typ köpa ett par örhängen, men i övrigt är det helt lugnt! Har iofs hinderprövningen kvar med, hade tänkt fixa det nyss men kom på att jag ska ändra stavningen på mitt efternamn innan sambon delar det med mig, så väntar på att få det ordnat nu (med vilket jag menar att jag försöker komma ihåg att köpa ett frimärke att sätta på kuvertet som ligger i min väska och bara väntar.) Hur går det själv? Vad planerar ni? :)

  • crs

    Åh, jag känner igen budgetångesten... Vi har nog överskridit vår med sådär 10'. Inte sjukt mycket pengar, men det är typ 40% mer än vi hade tänkt oss från början... Och det är ju inte klart än heller! Nu blev min sambo uppsagd för ett par dagar sen med, hans företag har inte råd att ha kvar honom. Och jag tar examen i juni, och som det ser ut nu blir jag med arbetslös nu. Vi hade inte riktigt räknat med att stå utan jobb båda två, så om det inte ordnar sig för iaf den ena av oss får vi kanske tänka om lite. Det vore inte alls kul. :/  Klarar sig gör man ju ändå, men det vore inte helt okej för det ekonomiska samvetet att lägga pengar på bröllopsgrejer i en sån situation. 

    Men men! Vi låtsas just nu som att det snart har ordnat sig, och planerar på ändå :P Fick hem min klänning igår, och gillar den! Nu måste jag bara ha schysta underkläder. Brukar handla på Twilfit, men tycker servicen där är sjukt varierande. Ibland är de toppen, ibland typ otrevliga. Spelar ju inte så stor roll om man vet vad man ska ha, men det gör jag nog inte riktigt nu. Har du tips på någon annan bra underklädesaffär?

  • crs

    Tack för tipset om Evas! :)

    Vi kommer inte anlita en fotograf öht. Min bästa vän kommer fota lite under vigseln, det är allt. Bilder känns inte särskilt viktigt för oss, så vi lägger de pengarna på annat. Typ ringar! De är viktiga, men vi har inte oändligt med pengar så det fanns såklart en gräns där med. :P Vi har lagt ca 13.000 på ringarna, som är custom design från en guldsmed i Finland. Hur fina som helst, är sjukt nöjd med att ha något helt eget istället för att välja en ring som var och varannan gift kvinna har. 

Svar på tråden Linköpingsbröllop 2015