• Vichy

    Hur väljer ni gäster?

    Vi kan inte vara "rättvisa" i vår bjudning. Min släkt är jättemycket större än min mans, men hans nära vänkrets är större än min...
    Vi är uppe på över 100 gäster på bara de närmaste! Det är inte inräknat hela släkterna eller vännerna eller artighetsbjudningarna... Vi kommer därför bara kunna bjuda dom som står oss absolut närmast.

    Släkten sträcker vi oss inte längre tillbaka till än våra mor- och farföräldrar, föräldrars syskon, vissa kusiner och våra föräldrar och syskon (inte ens alla mina kommer in där, utan det är bara dom jag har kontakt med mer än max en gång per år..)

    Sen är det vännerna som blir nästan det svåraste. Mannen har varit bjuden på massa bröllop sen folkistiden, och de flesta av dom blev bara han bjuden på även när vi hade varit ett par nästan två år (vi förlovade oss den hösten). Förra året var det bara vänner som är nära oss båda so gifte sig men samanlagt har vi bara blivit bjudna på 3 bröllop tillsammans. (han har varit på ca 9 sen vi blev ett par). Av dessa andra par har jag bara träffat 2, så de blir bjudna om mannen vill det ... Men de andra 7 paren vet jag inte om vi har plats för i dags läget.. 
    Hur ska man tänka där egentligen?

    Alla de står inte mannen jättenära, men han vill gärna "bjuda-igen"... 

Svar på tråden Hur väljer ni gäster?