• Äldre 21 Nov 17:32
  3748 visningar
  11 svar
  11
  3748

  Blommor...

  Det går absolut att återanvända dekorationerna från kyrkan. Om ni tex skulle dekorera 22 bänkar (11 rader) Så skulle ni ju kunna ta en sådan till varje bord efter, möjligtvis fylla ut med lite mer grönt om det i kyrkan är för lite. Jag tycker dock inte bordsdekorationenerna måste vara jättemaffiga, så jag tycker absolut inte du ska känna att du måste ha några stora buketter. Jag tycker snarare att det oftast blir finare när det är lite enklare (så man ser dom andra vid bordet) 
  Serdan beror det väl en del på lokalen också, ju finare den är i sig själv, desto mindre tycker jag man behöver smycka.

  Dom två stora vaserna vid altaret kanske kan bli utsmyckning till cocktailborden? (beroende på hur ni hade tänkt)
  Men tänk på att någon måste flytta dom mellan lokalerna! 

  Tärnonrna måste inte ha blommor om du inte väldigt gärna vill att dom ska ha det (mina tärnor ville inte ha det och det blev lika fint ändå) Annars går det att göra mycket fint med bara en blomma, som FruForsmark skrev. 

  Om du inte är bra på blommor och har riktigt specifika krav på vad du vill ha så går det kanske att prata med floristen och beskriva vilken färgskala du tänkt och ev vilken känsla du vill ha så får hon plocka fritt, det kan dra ner priset. (eftersom dom inte måste beställa in specifika blommor oavsett om dagspriset skulle vara tokhögt, utan kan välja en annan blomma i samma färgskala) 

  Men det är ju som sagt en hel del blommor , så det drar nog iväg en del ändå. 
   

Svar på tråden Blommor...
Logga in
Bli medlem