• niriel

    Elakt och inte bjuda in barn?

    Vi bjöd in utan barn men skrev att ammande barn självklart var välkomna. Det gick hem hos de flesta, men det var även några som blev upprörda över att deras barn inte var välkomna och därför tackade nej. Det är nästan omöjligt att i förväg säga hur folk accepterar eller inte att barn inte är välkomna, men det är väl som med allt annat. Vissa tycker att det är ok (till och med lite skönt i det här fallet) medan andra blir upprörda. 

  • niriel
    Pykkis skrev 2013-11-25 17:08:00 följande:

    Då vi har egna barn i ålder 2 & 4 år som vi inte kan exludera, kommer vi att skriva i inbjudan : Kan ni inte få barnvakt så är barnen välkomna. då tycker jag att vi hintar om att vi helst ser så få barn som möjligt på bröllopet. hade jag blivit njuden på bröllop hade jag INTE velat ha med mina barn, guud vad skönt att bara få sitta och äta i lugn och ro ;) Hoppas att våra vänner också tänker så. Vet att mina kusiner kommer men de är 7 och 10 år så de kan uppföra sig. Alla andra barn är små, alltså under 5 år och hoppas de stannar hemma!


    Risken med "kan ni inte..." är att folk kanske inte ens försöker, för att näääää, det var ingen som spontant erbjöd sig guuuu va trist jag tar med barnen ändå. För det är enklare så. Jag tror inte att de som "sitter ihop" med sina barn ens kommer att bry sig om att leta barnvakt.
Svar på tråden Elakt och inte bjuda in barn?